Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ki az aki szereti a rendőrőket?

Ki az aki szereti a rendőrőket?

Figyelt kérdés
Irjátok le léci miért.Azt is ha nem akkor miért.
2010. nov. 8. 13:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
23%
Azt már vizsgáltatni kellene aki épp rendőrhöz megy hozzá. Szerintem fogyatékos lehet szegény.
2010. nov. 8. 17:46
 12/15 anonim ***** válasza:
17:46 - Nem fogyatékos, ezt kikérem a nevében is, gondolom, nem rendőrként ismerte meg a párját, már több éves házasok és egy gyönyörű kislányuk is van... Viszont az biztos, hogy ha olyan van, félti a férjét eléggé.
2010. nov. 8. 18:00
 13/15 anonim ***** válasza:
83%

Pl.én!!Igaz a kérdés ilyen formában való föltevése arra utal hogy Te tisztelt kérdező egy általánositó kérdést tettél föl.

Tedd föl úgy a kérdést hogy Tóth Sándor rendőrzászlóst ki szereti?És az tiszta helyzet.De a rendőrök azok is emberek,jók,rosszak,szépek ,csúnyák pontosan mint az átlagemberek.

Azért válaszoltam igennel a kérdésedre mert a családunkban vannak rendőrök akik becsülettel ellátják a rájukbizott feladatokat,szeretik a családjukat és merik vállalni önmagukat!

Nem sunnyogó sumákok akik csak azért mondják hogy utálják a rendőröket mert azt sem tudják kit utálnak!Vagy okuk van hogy utálják mert olyan a viselkedésük. Vagy volt kellemetlen tapasztalatuk egy rendőrrel és azt kivetiti a többire is aki nem olyan!

2010. nov. 8. 18:16
 14/15 anonim ***** válasza:

én kedevelm őket,mert az életüket kockáztatják.....

de persze vannak kivételek

2010. nov. 8. 22:26
 15/15 anonim ***** válasza:
61%

Egy "életbölcsességgel" kezdem a mondandómat:

"Aki ismeri a feladatát, annak nincs mitől félnie!"

Igaz ez a hivatását BECSÜLETTEL ELLÁTÓ rendőrre, katonára, tűzoltóra, orvosra, stb., stb., stb..

Próbálok optimistán viszonyulni a mai Magyar Rendőrséghez, de nagyon kétélű ez a kísérlet, mert manapság súlyos - MORÁLIS - válsággal küzd a Magyar Rendőrség.

Alapfelállásban nem utálom őket, és nincs is bajom a rendőrség azon hányadával, amelyik a becsületes munkájával hordja a hátán a nagyobbik, semmittevő hányadot.

Erre az öt-hatezer főre tisztelettel gondolok, - szemben azokkal, akik negatív példát mutatnak mind a kollégáiknak, mind az utca emberének - a fellépésükkel, viselkedésükkel, azzal a ténnyel, hogy miközben szabályok betartását kérik számon az állampolgároktól, - maguk sem tartják be. (-Öv,... Rádiótelefon-használat,... Parkolás,... Rendelkezésükre bocsájtott technikai háttér öncélú felhasználása...)

-Ezek a "rendőrök" azok, akik három másodperc (!) alatt lerombolják azokat az eredményeket, amelyeket a tisztességesen, becsületesen dolgozó kollégáik három hónap (!) alatt tudnak csak nagy nehezen ellensúlyozni.

A "rendőrök" ezen hányadát megvetem, - mert csak túlélésük egy állomása a rendőrség köteléke, ugyanúgy nincs rájuk szükség rendőrként, mint a parlamentben hempergők túlnyomó hányadára "politikusként", - és csak vannak, amit persze nekünk kell fizetnünk.

Láttam a XIII. kerületben egy rendőrjárőrt intézkedni:

Az öreg törzszászlós azt sem tudta, mit tegyen annak érdekében, hogy vissza tudják adni a sávot a forgalomnak - egy koccanás után, - a suhanc őrmester meg zsebre dugott kézzel rugdosta unott pofával a romokat...

Őszinte legyek?!

A suhancot úgy billentettem volna fenéken - a főnöke helyében, - hogy "azóta sem esett volna le" , (mert még pörögne a levegőben a fenyítés írásos példányát szorongatva a kezében)...

Szóval a munkáját becsülettel, tisztességgel végző, udvarias, feladatát ismerő rendőrre tisztelettel tekintek, gondolok, - de a nagyobbik, túlélő hányadától szívbaj nélkül megválnék a rendőrségnek.

Menjen rendőrnek az, akiben van hivatástudat, szakmai alázat, felkészültség, igény a folyamatos fejlődésre, nagyobb hatékonyságra, - a többi "leves"!

2010. nov. 9. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!