Ki szereti a rendöröket? Rendörök ne írjanak.
Ha nem lennének elszabadulna a pokol
mindenki gyilkolhatna rabolhatna
Mint megvédeni való állampolgárnak nekem is pozitív tapasztalataim vannak a rendőrökről, hatáskörük van sajnos, azon túl nem cselekedhetnek, nem verhetik össze a családot terrorizáló férjet.
Viszont mint hatalommal bíró, kérkedő, általában magasabb rangú rendőr egy kiszolgáló személyzettel, mondjuk egy ügyfélszolgálaton, vagy ellátásra váró rendőr, pökhendi bunkó, unintelligens barmok. És sajnos belőlük van több, emiatt nézik őket hülyének. És a tipikus, hogy a kivétel erősíti a szabályt.
"Te biztos nem, ha még a "rendőr" szót sem tudod helyesen leírni.Egyébként szerintem ez nem tetszés kérdése.Rendőrökre szügség van, ha tetszik, ha nem."
Azért elég vicces ebben a válaszban a SZÜKSÉG szó ilyen helyesen leírva. A kérdésre a válasz: nem tudom hogy, ki szereti őket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!