Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ki szereti a rendöröket?...

Ki szereti a rendöröket? Rendörök ne írjanak.

Figyelt kérdés
2010. jún. 22. 20:58
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
74%

Ha nem lennének elszabadulna a pokol

mindenki gyilkolhatna rabolhatna

2010. jún. 22. 21:00
 2/28 anonim ***** válasza:
79%
Te biztos nem, ha még a "rendőr" szót sem tudod helyesen leírni.Egyébként szerintem ez nem tetszés kérdése.Rendőrökre szügség van, ha tetszik, ha nem.
2010. jún. 22. 21:00
 3/28 anonim ***** válasza:
80%
Nekem eddig csak pozitív tapasztalataim voltak velük. Ha emberként beszélsz velük, akkor ők is emberként bánnak veled. Tisztességért tisztességet kapsz.
2010. jún. 22. 21:02
 4/28 A kérdező kommentje:
Nem megy a billentyüzeten a hoszú ö meg ü.
2010. jún. 22. 21:04
 5/28 anonim válasza:
88%
Meg gondolom a HOSSZÚ SSZ betű sem. :)
2010. jún. 22. 21:06
 6/28 anonim ***** válasza:
92%

Mint megvédeni való állampolgárnak nekem is pozitív tapasztalataim vannak a rendőrökről, hatáskörük van sajnos, azon túl nem cselekedhetnek, nem verhetik össze a családot terrorizáló férjet.

Viszont mint hatalommal bíró, kérkedő, általában magasabb rangú rendőr egy kiszolgáló személyzettel, mondjuk egy ügyfélszolgálaton, vagy ellátásra váró rendőr, pökhendi bunkó, unintelligens barmok. És sajnos belőlük van több, emiatt nézik őket hülyének. És a tipikus, hogy a kivétel erősíti a szabályt.

2010. jún. 22. 21:10
 7/28 anonim ***** válasza:
1%
Szerintem csak édesanyjuk.
2010. jún. 22. 21:15
 8/28 A kérdező kommentje:
vicces
2010. jún. 22. 21:23
 9/28 anonim ***** válasza:
70%

"Te biztos nem, ha még a "rendőr" szót sem tudod helyesen leírni.Egyébként szerintem ez nem tetszés kérdése.Rendőrökre szügség van, ha tetszik, ha nem."

Azért elég vicces ebben a válaszban a SZÜKSÉG szó ilyen helyesen leírva. A kérdésre a válasz: nem tudom hogy, ki szereti őket :)

2010. jún. 22. 21:23
 10/28 anonim ***** válasza:
12%
nem általánosítani akarok,de nagyon sok rendőr tuskó,az IQ-juk meg nem túl sok! Meg ugye nekik mindent lehet!
2010. jún. 22. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!