Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A rendőrség jó vagy rossz nekünk?

A rendőrség jó vagy rossz nekünk?

Figyelt kérdés
Ki hogyan látja? Melyik inkább? És miért?
2010. nov. 7. 20:16
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
50%

"Na menyél el valami közép afrikai polgárháborútól dúlt országba. Na ott nincs rendőrség nincs közbiztonság se. meglátod milyen jó rendőrök nélkül."

Minek? Itt is hamarosan fel lesznek oszlatva.

2010. nov. 15. 21:55
 32/42 anonim ***** válasza:
0%

Ja, és te oszlatod fel, piszeorrú!

Na, menj tanuld tovább a környezetismeretet!

2010. nov. 16. 09:16
 33/42 A kérdező kommentje:

Afrika nincs rendőrség -> halál hmm.

Régi vágyam, hogy valami olyan helyen, amit mi (én) innen elmélkedve legalábbis jónak hiszünk (Svéd, Svájc, Dán, Finn, Norvég....) ott megszűnjön a rendőrség.

Vajon ott is úgy nézne ki mint Afrikában?

Persze szigorú határőrség mellett, hogy a maffiózó-bűnöző-politikus-cigány beköltözés ne indulhasson meg csak úgy, hogy ott Kánaán van.

Tehát maradnak az eredeti állampolgárok. Akkor ott mi történne vajon...

Pusztán elmélkedés...

2010. nov. 16. 21:56
 34/42 anonim ***** válasza:

Mi történne vajon te s.erencsétlen?:) Ahol nincs rendőrség, ott közbiztonság sincs, hiszen előjön az emberek állati énje, mi állítana meg egy egyszerű tolvajt hogy ne lopjon a boltból? Mi állítaná meg utána a boltost, hogy ne verje agyon?

Svédország, példálózol vele itt nagyon. Voltál te már ott? Én töltöttem ott 2 évet, és nem sokban különbözik az emberek észjárása ott se, hidd el. Kis bűncselekmények száma természetesen alacsonyabb, hiszen jobb fizetésből élnek, de ennek ellenére, a nagyobb bűncselekményekben sokkalta radikálisabbak nálunk.

Egyértelműen kell nekünk a rendőrség, de szégyellem is magam hogy ezt le kell ide írni.

Kedves kérdező!

Gazdásznak tanulsz? Majd 10 év múlva írj ide vissza, mikor már benőtt a fejed kisfiam, túl sok ilyen fiatal radikális volt már és van is a világon, nem kell még egy ilyen. Egyértelműen hozzászólásaidból kiderül, hogy egy buta ember vagy. Normális ember NEM KÉRDEZ ilyet. Nincs is mit ezen ragozni. Ne itt éld ki magad az interneten, inkább menny és csinálj valami hasznosat., ahelyett hogy a b.romságait ecseteled itt oldalakon keresztül.

És ha már te is ilyen hangnemet merészeltél megütni a rendőrséggel szemben, akkor azt hiszem bátran mondhatom : Takarodj a jó édes p.csáb.!

52/F, egy nyugdíjazott, Rendőrtiszti Főiskolát és Jogot végzett alezredes.

2011. jún. 25. 23:41
 35/42 anonim ***** válasza:
Utolsó: azért ne legyél már ilyen ideges, csak mert a kormány kicseszett veled és mehetsz vissza dolgozni.
2011. jún. 26. 11:52
 36/42 anonim ***** válasza:

Nem vagyok én ideges, csak bosszantó a sok sületlenség. És nyugodj meg nem kell visszamenjek dolgozni, de ez már megint egy másik téma.

Kiváncsi vagyok hogy vélekednének sokan a korkevezményes nyugdíjról, ha megtapasztalnák a rendőri munka, nem irodai oldalát.:)

2011. jún. 26. 14:50
 37/42 A kérdező kommentje:
Úgy döntöttem, hogy a kérdést kiveszem a listámról, mivel érdemi eszmefuttatás nem sok történt, dehát ez van. Olyan emberek akik az ilyen ostobákat, mint én fel tudják világosítani egy komplex helyzetelemzésen keresztül...nem nagyon olvassák az oldalt, legalábbis úgy tűnik. További jó puffogást!
2011. jún. 26. 15:24
 38/42 anonim ***** válasza:
Helyes döntés!:) Reméljük pár év múlva már másként látod majd a helyzetet!
2011. jún. 27. 12:02
 39/42 A kérdező kommentje:

Pár év múlva egész biztosan, mert mire én 50 leszek kb elfogy a kőolaj... az egy kicsit megpiszkálja majd a status quot és a rendőrség szerepét is ezáltal. Ilyetén biztosan vagy Isteníteni fogom őket vagy lőni fogok rájuk. Ez sokmindenen múlik.

Más. Úúúútálom amikor valaki hatásvadász tehát:

"52/F, egy nyugdíjazott, Rendőrtiszti Főiskolát és Jogot végzett alezredes."

52/f - információnak ez nem rossz, de nem eredmény

nyugdíjazott - kissé korai, hogy mi tartunk el, egy irodában el lehet lenni neked is 6x-ig jóleshetne a sok utcai szolgálat után.

Tiszti főiskola - még mindig nem hat meg. Előmenetelhez szükséges továbbképzés.

Jog - Hol végezted? Az se mindegy. Pl a pécsit körberöhögik még a rendészetikben is (igen van információm a másik oldalról is) De viszonylag kicsi az esélye, hogy pont ott végezted, csak mondom. Tehát a jogász végzettség marad:)

alezredes - ha jól gondolom akkor ez a ranglétrán max 1-el van feljebb, mint ami a tisztit végzett hasonló korú alkalmazottaknak autómatikusan jár. Alezredessel Dunát lehet rekeszteni.

Aki pedig az előző kommentem jelentette az csapja hátra (márha elér odáig) és tiszta erőből nyomasson egy fenekest a betonra. Szerintem rólad beszélek öregapám.

Még mindig több KONZERVATÍVOT a világnak. Attól lesz a változás...

Remélem ha megváltozok az azért lesz mert szükségtelenné válik a gondolkodásmódom, mivel megfelelő számú és minőségű változtatást hoznak be, ahhoz hogy megszűnjön bennem az a pár dolog ami ezt a gondolkodásmódot indukálja.

Best wishes!

2x/f Intergalaktikus nagykövet, árvák védelmezője haaablaaablaaaaa...

2011. jún. 27. 14:55
 40/42 anonim ***** válasza:

1. Ez nem hatásvadászat, csupán az igazság.:)

2. Nem jelentettem én a kommentedet, van jobb dolgom is ennél, már azt is bánom hogy belementem a hül.eségedbe.

3. Pécsi jogot végeztem, körbelehet röhögni nyugodtan, ha elvégezted.

4. Az alezredes elég messze van a tisztiről kijövő friss diplomás hadnagytól, de itt sem én okoskodtam.

5. Lezártnak tekintem a vitát, úgyse tudjuk egymást meggyőzni, majd ha letettél vmit az asztalra kisfiam akkor beszélhetünk.Sajnos te is egy vagy a média által befolyásolt magyarok közül.

2011. jún. 27. 15:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!