Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A rendőrség jó vagy rossz nekünk?

A rendőrség jó vagy rossz nekünk?

Figyelt kérdés
Ki hogyan látja? Melyik inkább? És miért?
2010. nov. 7. 20:16
1 2 3 4 5
 1/42 anonim válasza:
53%
Rossz mert a cigányokat pártolják általában.
2010. nov. 7. 20:17
 2/42 anonim ***** válasza:
29%
Nekem nagyon jó.Szeretem őket.Általában aranyosak is.
2010. nov. 7. 20:24
 3/42 anonim ***** válasza:
59%
Rossz, mert nem elég hogy a mi adónkból élnek még minket cseszegetnek és lopnak is tőlünk.
2010. nov. 7. 20:29
 4/42 anonim ***** válasza:
32%

nekem jó

aki bűnöző vagy edukálatlan az mondja azt hogy rossz

2010. nov. 7. 20:34
 5/42 anonim ***** válasza:
61%
Na ez milyen kérdés? Tanult ember ilyet nem kérdez.
2010. nov. 7. 20:47
 6/42 anonim ***** válasza:
69%

ROSSZ!!

Ott b*sztatják a rendes embert ahol csak tudjál.Egyre több negatív hírt lehet hallani a rendőrök viselkedéséről.

2010. nov. 7. 20:49
 7/42 anonim ***** válasza:
91%
a rendőrséggel nem lenne bajom, de a törvények szarok, így ellentétes oldalon állunk.
2010. nov. 7. 21:13
 8/42 A kérdező kommentje:

"tanult ember ilyet nem kérdez" Kíváncsi vagyok a véleményekre, hisz ez egy ellentmondásos témakör, mint láthatjuk.

"aki bűnöző vagy edukálatlan az mondja azt hogy rossz"

A bűnöző az egy eléggé képlékeny halmaz. Az bűnöző akire azt mondja a btk. Mint látjuk egy rakat fehérgalléros bűnöző van szabadlábon mert rájuk nem mondja ki senki törvénybefoglalva hogy akasztófára valók.

A magánvélemény meg amivel rendelkezünk irányukba az le van.... Ugyanakkor van egy pár ""Robin Hood"" és ártatlan a sitten. Már persze a csokikon kívül.

~"Edukálatlan mondja azt hogy rossz.."

Szerintem azok az edukáltak tartják egyértelműen jónak, akiknek papírjuk van valamiféle iskoláról (közép-felső mindegy) de az iskolázásuk mellett nem okultak.

Hanem örültek az ötösnek, és nem vették észre, hogy ez valahol a nyilvánvalóan hibás rendszerhez(oktatás, kormányzás, pénzügy, MINDEN) való igazodás és az azzal való azonosulás mérőszáma is.

"Meddig létezne … hatalom, ha a tömeg nem lenne hajlandó katona, rendőr, börtönőr és hóhér lenni? (Emma Goldman)"

Nem mondom, hogy Emma átlagos személyiség, de az biztos, hogy nem igazán iskolázatlan.

Persze felmerül a kérdés is hogy meddig létezne akkor közbiztonság. Ezt előre nehéz felmérni nekem itthonról, de abban biztos vagyok hogy van a jelenlegi rendszernél jobb erre a problémára.

2010. nov. 7. 21:15
 9/42 A kérdező kommentje:

21:13 -nak is van ráció a mondanivalójában.

Ha a rendőrség nem árthatna nekem, mert olyanok lennének a törvények akkor semmi baj nem lenne.

Hozzáteszem nem vagyok egy fehérbárány de fekete sem. Szürke vagyok, mint a világban minden és mindenki.

2010. nov. 7. 21:19
 10/42 anonim ***** válasza:
63%

"aki bűnöző vagy edukálatlan az mondja azt hogy rossz"

Meg akitől lopnak.

2010. nov. 8. 02:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!