Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Hogyan állítsam le anyámat,...

Hogyan állítsam le anyámat, hogy ne hívogattassa őket?

Figyelt kérdés

Rágalmazás miatt lefoglalták a telefonomat, anyám folyamatosan 2 naponta betelefonáltat velem a rendőrségre, mikor adják vissza, nem tudom lerázni, mert odaül mellém, azért én, mert őt elküldték a francba, hogy 18 éves vagyok. Teljesen megzavarodott.

Megmondták, hogy a bíróság határoz róla, addig ők nem adhatják oda, hiába telefonálok, de anyámat nem hatja meg, totál égő, ráadásul egyik hülye belekérdezett a vallomásomba is, full bolondnak néznek már, most karácsnykor nem hívatja, utána újrakezdi

tegnap 18:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Menj el a biróságra és intézd el személyesen az ügyet nem kell a rendőrséget zaklatni ha nem privát számot hivsz hanem a központot akkor az nem jó ötlet szerintem mert nem tudod ki veszi fel a hivást aki azt se tudja miről van szó.

Plusz nincs idejük se kedvük veletek szórakozni egy telefon miatt.

tegnap 19:03
 2/2 A kérdező kommentje:

A bíróság azt mondta, addig marad, még le nem zárul, anyámat nem hatja meg, már azt képzeli, megyek a böribe.

Fizikailag, oké, hogy ott van, de nem adhatják ki nekem, központból kapcsolnak, ügyszámot kell mondani, szerintem az egész bagázs ezen röhög, kicsi kapitányság.

"Plusz nincs idejük se kedvük veletek szórakozni egy telefon miatt." Ezt mondtam én is, nem telefon szervíz, de nem értik meg

tegnap 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!