A rendőrség meg tudja nézni, hogy valakit tényleg zaklattak e telefonon vagy nem? Felhívtam valakit 2-szer, és most fel akar jelenteni, mert azt hazudja, hogy egész nap hívogattam a vezetékes és a mobil telefonját is.
Figyelt kérdés
2014. ápr. 2. 20:59
2/8 anonim válasza:
Neki kell bizonyítania, hogy zaklattad, szóval ha csak kétszer hívtad, akkor nem hiszem, hogy azt zaklatásnak minősítenék.
3/8 A kérdező kommentje:
Ok,köszi,akkor megnyugodtam. Csak az a baj,hogy én szám nélkül hívtam 2-szer,és ha őt tényleg más is hívogatta szám nélkül?
2014. ápr. 2. 21:30
4/8 anonim válasza:
Feljelentés esetén a szolgáltató kiadja a rendőrségnek a hívók nevét. Ha csak kétszer hívtad, akkor ki fog derülni, hogy a többi nem te voltál.
De nem valószínű, hogy az illető feljelent. Túl macerás.
5/8 A kérdező kommentje:
De,sajna már egyszer fel akart jelenteni. De akkor azt mondták neki,hogy amivel bement,az túl kevés egy feljelentéshez. Mindent megtesz,hogy tönkretegye az életem. :'(
2014. ápr. 2. 22:40
7/8 A kérdező kommentje:
Mert a 2 hivás mióta hivogatás?
2014. ápr. 3. 12:19
8/8 anonim válasza:
"De,sajna már egyszer fel akart jelenteni. De akkor azt mondták neki,hogy amivel bement,az túl kevés egy feljelentéshez. Mindent megtesz,hogy tönkretegye az életem. :'("
Ha már egyszer fel akart jelenti akkor mi a fenéért hivogatod tovább? Ha 2x felhivod az már hivogatásnak számit.
Ha feljelentett, és mindent megtesz h tönkretegyen akkor mértnem probálsz minél jobban elzárkózni tőle és minden kapcsolatot megszüntetni?
Egyszerüen nem értem minek hivsz fel valaki ha tönkre akar tenni és már 1x feljelentett....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!