Szerintetek ok, ha ilyen nagyon csúnyán tettek velem a rendőrségen egy piti rágalmazás miatt?
Privátban szóltam egy nőnek, hogy zaklat a férje. Bezzeg ha én jelentettem volna fel, nem lettek volna ilyen készségesek.
Lefoglalták a telefonomat, csapkodtak, ordibáltak, mocskolódtak, kikényszerítettek belőlem egy beismerő vallomást, mert amúgy nem voltak meg nekik IP adatok, kamuztak sokszor, mivel tanú voltam kötelezően válaszolnom kellett minden szar kérdésére 3 órán át. Nem engedte elolvasni a vallomásomat.
Azzal, hogy ez egy magánvádas eljárás, vagy mi az eljárás menete, nem tájékoztattak, sőt mikor érdeklődtem telefonról, mondták 2 hét után kérdezzek rá, elkezdtek velem mocskolódni meg bekérdezni a vallomásba, amihez nincsen joga..
Mit csinálnának ezek, ha valami komolyabb?
Rágalmazás magánvádas, nincsen ügyész. Volt egy email, amire bevallottam.
Nem kamu, tényleg így tettek.
Egy sima rágalmazásnál a rendőrség nem is csinál semmit, a teljes vádat a vádló képviseli, tehát az ügyész feladatát maga a magánszemély vagy sértet látja el... és egyből Bíróságon kezdődik egy békítő eljárással. A rendőrség csak akkor foglalkozik vele, ha a Bíróság külöm kéri, de ez egy későbbi szakaszban van
Szvsz ez a kérdés vagy kamu vagy a férj vmilyen közalkalmazott lehet.
Vannak kapcsolatai
Nem, nem kamu, a rendőrségnek osztották ki, hogy nyomozzák ki, ki írta a levelet
#4 Oszt h vagyok bűnöző?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!