Hiba volt emailt írnom a rendőrségnek ?
Figyelt kérdés
Röviden: mentem át a zebrán, előtte meggyőződtem hogy a közeli autó az egyik oldalról elenged a másik oldalról pedig bőven elég messze van hogy megtudjon állni vagy akár át is érek mire ideér. A zebra felénél jártam mikor láttam hogy elég nagy sebességgel jön a másik autó és nem is lassít ezért megálltam, sőt visszaléptem egy métert és elment előttem. Vagy direkt csinálta vagy ennyire vak volt. Utána emailben írtam a helyi kapitányságnak megadva miden infót amit tudtam. Volt értelme ? Vagy lehet kár volt ? Kicsit talán sajnálom az illetőt is ha éppen kap utólag valamit, bár hátha tanulna belőle mielőtt valakit elüt.tegnap 18:26
1/6 A kérdező kommentje:
Annyit írtak vissza hogy továbbították az emailt az illetékeseknek.
tegnap 18:27
2/6 anonim válasza:
Lehet nem látott. Ha például este van és az eső is szakad és a szembe sávba olyan lámpával van, ami kivakítja a retinád akkor nem fog látni. Persze ilyenkor lassítani kell és úgy megközelíteni. De lehet nem szándékosan csinálta.
3/6 DK-s válasza:
Én kész csoda hogy még élek, mert engem nem szoktak izgatni a bunkó sofőrök.
Nemrég álltam a zebránál, és sorozatban húztak el a kocsik, baxtak lassítani. Leléptem, a távolsági busz pedig szó szerint megcsúszott fékezés közben. Megálltam, és figyeltem a sofőrt. Szerintem sejtette hogy ha kiszáll, vagy beugat, több füle marad mint foga, úgyhogy nem mozdult, nem szólt.
Ajánlottam is neki. Jól sejtette.
4/6 A kérdező kommentje:
Fényes nappal, a szembe sávban meg állt az autó, zebra előtt nem viccből szokott. Ennyi erővel a kamion elé is kifordul az alárendelt útról mert nem látja ?
tegnap 19:07
5/6 DK-s válasza:
#4-nek (kérdezőnek):
Hidd el nekem hogy az a k'csög tisztán látott téged, és a mozgásod alapján tudta hogy mit engedhet meg magának. Biciklis vagyok, pontosan tudom én is.
Ha leléptél volna gondolkodás nélkül amikor megállt a szembesávban az autó, satufékkel ugyan, de a k'csög is megállt volna.
6/6 A kérdező kommentje:
Na remélem ezért is már megtalálják.
tegnap 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!