Elvitte az egyik szomszédot a rendőrség bilincsben, és már előtte is elég aggasztó volt az ember. Ha írok egy emailt a kerületi kapitányságnak, adatigénylés(?) céljából, akkor megmondják hogy miért vitték el?
Adatigénylés xD
Szerintem nem vagy tisztában ennek a szónak a jelentésével.
Addig örülj amíg bent tartják.Majd ha kiengedik megkérdezed tőle.Csak kibírod azt a pár napot.
Mi közöd hozzá?
Engem is vittek már el a rendőrök fals zaklatási ügy miatt egy olyan rendőrsèg járőrei akikhez èvek óta közöm nincs ,mert elköltöztem....
De azèrt bírom az ilyen pletykás köcsögöket, hogy biztosan vmi nagy dolgot követtem el...
Alaptalan volt a gyanú.
Amúgy az ügybe csak a gyqnúsított ès ügyvèdje tekinthet bele, mèg a sèrtetteknek is ódkodva adnak ki bármit is...
Csak közérdekű és közérdekből nyilvános adatokat igényelhetsz közigazgatási szervektől, így a rendőrségtől is.
Ez viszont bűnügyi személyes adat, amit különleges adatként kell kezelni, ami azt jelenti, hogy az adatkezelőnek biztosítania kell, hogy illetéktelen személy ne ismerhesse meg.
“különleges adat: a személyes adatok különleges kategóriáiba tartozó minden adat, azaz a faji vagy etnikai származásra, politikai véleményre, vallási vagy világnézeti meggyőződésre vagy szakszervezeti tagságra utaló személyes adatok, valamint a genetikai adatok, a természetes személyek egyedi azonosítását célzó biometrikus adatok, az egészségügyi adatok és a természetes személyek szexuális életére vagy szexuális irányultságára vonatkozó személyes adatok”
Info tv.
Bezzeg, ha az èn szomszèdaim akarnák megtudni mièrt nyomoz folyamatosan a rendőrsèg utánam, mèg adnátok is a kèrdező alá a lovat...
Üdv: a szegedi zaklató
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!