Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Till Tamás gyilkosa akkor...

Till Tamás gyilkosa akkor hazudott mikor azt állította hogy csak segédkezett a holttest elásásában?

Figyelt kérdés

Most vallotta be hogy ő ölte meg, különösebb indíték nélkül hátra csalta a fatárolóhoz és ott úgy megverte hogy ott helyben belehalt a sérüléseibe. A melléképületnek ásott aljzatbeton alá temette egy fóliába tekerve, majd homokot szórt rá, így még W. József sem tudott róla.

Korábban azt mesélte hogy őtés barátját K. Pétert kereste meg W. József de ő nemet modnott, viszont K. Péter mecsinálta a melót amiért 200 ezret kapott. Ő mesélte el Jánosnak, hogy mi történt.

Ez a rész akkor kamu, ugyanis János most beismerte tettét és az előző sztorijában olyanokat említett akik már meghaltak, így ezt cáfolni nem tudták.

Ami nekem sántít ebben hogy az első verziónál hozzátették hogy K. Péter egykori barátnője azt mondta hogy akkortájt Péternek feltűnően sok pénze lett, amit az elásással kapcsolatos munkával hoztak összefüggésbe. Viszont ahogy mostanra kiderült, K.Péter nem kapott ezért pénzt, ugyanis maga W. József sem tudott az egészről semmit.

Akkor az egykori barátnő csak kamuzott a pénzről vagy teljesen más forrásból tényleg egy nagyobb összeg üthette Péter markát?

János másokat is rávett hogy hamisan tanúskodjon, talán K.Péter volt barátnője lehetett az egyik akit rávett?

tegnap 03:38
 1/9 anonim ***** válasza:
64%

Nagyon nagy a csend az ügyről.

Isten nyugasztalja a fiút.

Tamás remélem újjászülettèl és boldog vagy❤️

tegnap 04:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem tudhatjuk mi történt valójában. Hazudhatott most is úgy ahpgy korábban. Ha így sem úgy sem büntethető már minek vallotta be? Kinek lesz ettől jobb?
tegnap 04:15
 3/9 anonim ***** válasza:
2# Azt hitte ettől jobb lesz a lelkiismeretének, hát pedig nem.
tegnap 06:49
 4/9 anonim ***** válasza:
67%

Befolyásolta a tanúkat is, tehát a bnő simán hazudhatta a kétszázezer Ft ot is.

Nekem az nem tiszta, hogy hamis tanúzásért, miért nem lehet felelősségre vonni?

A hatóságot félrevezette az első meséjével, és ezt felnőttént tette, ez büntetőjogi kategória ha mást vádolok gyilkossággal.

Maga a cselekményért már nem lehet megbüntetni, de vállalkozó vagy mi ez a gazember.

Másnap olyan NAV ellenőrzést, meg munkavédelmi ellenőrzést kellett volna csinálni, hogy még a pókot a sarokba is nagyítóval átnézni, és ha 2Ft nem stimmel, akkora bírságot adni, hogy belerokkan.

Vagy ha autóba ül, hetente megbüntetni ha 3 szem por van a hátsó lámpán.

Volna itt lehetőség és hangsúlyozom, csak törvényes módszerekkel.

Nyilván a közeli rokoni-baráti körben nem tudja tagadni a tettét, végtelen megvetést, utálatot kap, abban bízhatunk hogy ez a kiközösítés felőrli az idegeit és egy szép napon beugrik a gyorsvonat alá.

tegnap 07:16
 5/9 anonim ***** válasza:

A vállalkozó meghalt már egyszer mintha azt olvastam volna

A rohadék féreg

tegnap 10:54
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

A vállalkozónak és a másik srácnak semmi köze az ügyhöz.

A kisfiú megöléséért és eltűntetéséért kizárólag F. János a felelős.

tegnap 11:48
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Az is milyen törvény, hogy egy gyerekgyilkosság elévült? Bezzeg, a kocentrációs táborok egykori, derék, jelenleg 90-100 éves őreit ma is felelősségre lehet vonni. Ez a kettős mérce azért fura.
tegnap 18:48
 8/9 anonim ***** válasza:

Engem Szegeden évekig üldöztek a Hatóságok meg mások is, azért mert egy aljas krvával szemben kiálltam magamért... leakartak mindenáron csukni!

Attól függetlenül, hogy a gyilkosság elévült, hatoság félre vezetése okán lehetne büntető eljárást indítani az illető ellen, ezen belül pedig fel lehetne keresni a halottak családtagjait akik magánindítványt tehetnének kegyeletsértésért... azonnal lehetne egy halmazati bűncselekményt előrántani a Bíróság felé.

De nyilván az a környék is ugyanolyan vadkelet mint Szeged, az ipsének gondolom jó kapcsolati vannak a hatóságoknál, pontosan ugyanúgy mint azoknak akiket állítólag én zaklattam!

tegnap 19:54
 9/9 anonim ***** válasza:

Logiailag nekem nem az nem áll össze, hogyan juttottak el az elkövető személyéhez. A mostani állítása szerint F. Jánosnak sikerült a gyilkosságot eltitkolnia egykori munkaadója illetve a többi intezetis gyerek előtt. Azonban az egész nyomozás egy informátor vallomása/közlése nyomán kapott új lendületet:

"Az információ arról szólt, hogy a bajai gyermekotthon egykori hallgatói közül valaki a kétezres évek elején segített egy holttest eltüntetésében, elásásában. Az információ forrása egy 44 éves budapesti vállalkozó volt, aki elmesélte, hogy a kétezres évek közepén előszeretettel alkalmazott egykori bajai diákokat. Ez a vállalkozó azt mondta a rendőröknek, hogy egy Róbert nevű fiútól hallott először erről a történetről."

Ez a informátor milyen kapcsolatban áll F. Jánossal? Ha mindenki elől eltitkolta tettét az elkövető, akkor hogyan jutott hozzá ehhez a részben helyes információhoz, ami végső soron a nyomozókat a bajai gyermekotthon/specális iskola egykori lakói felé terelte?

tegnap 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!