Ilyen könnyű egy holttestet eltüntetni Magyarországon?
Figyelt kérdés
24 évvel később úgy néz ki hogy most lett csak meg Till Tamás holtteste egy teljesen véletlen folyamán, lényegében akik esetleg elkövették a bűntényt már hallottak is, szóval lényegében megúszták az egészet, ügyesen elásták a holttestet egyszerűen senki nem találta meg
Régebben gondolom egyszerűbb volt. Kevesebb kamera stb. Ma már nem igazán történik ilyen.
aug. 1. 23:34
2/13 anonim válasza:
Miért lenne nehezebb?
Ennél sokkal abszurdabb, hogy mai napig vannak - többek közt - John Wayne Gacynek olyan áldozatai, akiket megtaláltak, lefotóztak, a fotóik évtizedek óta nyilvánosak, és SENKI nem jelentkezik, hogy ismerte volna.
aug. 1. 23:37
3/13 anonim válasza:
Rendkívül könnyű.
aug. 1. 23:39
4/13 anonim válasza:
Gyilkosságot is könnyű megúszni: ha nem köthető valamilyen módon a tettes az áldozathoz (rokon, munkatárs, ismerős), ha nem hagy nyomot a tetthelyen (ujjlenyomat, DNS), ha nincs szemtanú vagy térfigyelő kamera, akkor lehetetlen megtalálni az elkövetőt.
aug. 1. 23:44
5/13 anonim válasza:
#4 Valahol úgy is lesz kamera amely alapján összerakható ki járt azon a környéken. Nem olyan egyszerű az.
aug. 2. 00:32
6/13 anonim válasza:
Én eltüntetek bárkit egy nap alatt. Holtestet mindent
aug. 2. 00:33
7/13 anonim válasza:
#6 Sírásó tetszik lenni? :))
aug. 2. 00:37
8/13 anonim válasza:
Én sztem vki kitálalt az ügyészségnek... amit én nem értek hogy miért most vallot csak... az elkövető és aki lebetenozta a holttestet, már évek óta halottak, miért várt ennyit az illető?
aug. 2. 01:37
9/13 anonim válasza:
#8, gondolom, mert most jutott olyan alkupozícióba, hogy megérte neki.
Kérdező: nyilván egy bebetonozott test nem kerül elő egyhamar, és most sem tudnánk róla, ha valaki nem szól. 2000-ben még valóban alig voltak kamerák, pláne egy ritkábban járt kis utcában (ahol, feltételezhetően, elütötte a fiút), annyi volt csak a dolga, hogy berakta a kocsijába, majd a saját telkére vitte. Nem kell hozzá nagy ész, hogy a lehetőségek birtokában valaki véghez vigyen egy ilyen eltüntetést. Hozzáteszem, ha a rendőrség nem leszarta volna az ügyet akkor nem lett volna enyire egyszerű dolga, de még talán úgy is megoldotta volna, hogyha időben keresést indítanak a gyermek felkutatására.
aug. 2. 02:19
10/13 anonim válasza:
Igen, köszönhetően annak, hogy a "rendőrség" nem foglalkozik bűncselekményekkel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!