Mikor derül ki valami?
Sziasztok.
Tanúként hívtak be a rendőrségre rendkívüli halál miatt. (A hozzá tartozó engem okol idős apukája halála miatt). Ez szeptember 11.-én volt mikor tanuskodtam. Azóta eltelt már majdnem három hónap, de nem tudok semmit azóta. Felhívtam az elő adó nőt , akinél voltam. Ő azt mondta , mivel csak tanuként voltam be idézve , ezért nem adhat felvilágosítást és mivel közigazgatásba vizsgálták az ügyet 2 hónap alatt le zárták. Megköszöntem és le raktam a telefont. Nem lettem okosabb ,csak annyit tudok le zárták. Akinek volt ehez hasonló ügye tudna e abba segíteni mégis, hogyan lehetne ki deríteni, hogy mi is van vagy egyáltalán mikor tudok meg valamit? Köszönöm a választ előre is
Ha nem lettél tanúból gyanúsított és lezárták az ügyet úgy, hogy téged semmiféle formában nem vontak már bele akkor ez azt jelenti, hogy ellened semmit nem tudtak megállapítani.
Mivel az ügyet lezárták ez csak úgy lehetett, hogy megállapították az okát a történteknek. Mivel téged tovább nem kérdeztek és nem ítéltek el, nyilván kiderült, hogy nem volt hozzá közöd olyan formában, hogy felelős lettél volna bármiben.
közig. eljárásban befejeződött az ügy.
Nincs több dolgod ezzel.
"Nem lettem okosabb ,csak annyit tudok le zárták."
És ne is akarj okosabb lenni.... legyen elég ennyi.
Valószínűleg hirtelen meghalt a hozzátartozó.
A családtag mentőt hívott mikor rátalált, a mentősök meg gyanúsnak találták a körülményeket, rendőrt hívtak. A rendőrök igazságügyi orvosszakértőt hívtak a helyszínre aki 90%-ra meg mondta mikor halt meg és kb miben. A rendőrök ezután elszállítatták a holttestet és boncolást rendeltek el ami pontot is tett a természetes halálra. A családtag kardoskodott, hogy de már lehetsz Te az oka, mert pl nem adtad be a gyógyszereit vagy nem hívtad 2 napja, stb.
A rendőrség tologatta az aktát, egyszer kihallgattak tanúként majd lezárták az ügyet mivel semmilyen bűncselekmény nem történt.
Ugye jól vázoltam a helyzetet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!