Meg sem bűntethetett volna a rendőr?
Figyelt kérdés
Én hülye bevallottam, hogy alkohol fogyasztottam, amikor igazoltattak, pedig csak pohár bor volt, majd rám ordibáltak, hogy azonnal szálljak be a kocsijukba. Bent a rendőrségen mi mi közben várakoztam, rám szóltak, hogy nem nyomkodhatom a telefont, majd megszondáztattak újra, de akkor sem mutatott ki semmit, megbűntettek 30 ezer Ft-al ráadásultegnap 23:04
1/2 árokpart válasza:
Ez megint egy kamu kérdésnek tűnik. Nincsen olyan, hogy várakozás közben nem lehet a telefont használni. Ordítozni sem szoktak még akkor sem ha valaki egy pohár bort ivott is.
2/2 árokpart válasza:
Ha nem mutatott ki semmit abban az esetben büntetni sem szoktak, mert nincsen mit büntetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!