Büntethető ilyen esetben egy volt rendőr?
Kérdező, ez akkor lenne hihető, ha te lennél az a személy, aki tudta, hogy alkalmatlan, mégis alkalmasnak minősítette. Egyébként honnét tudná bárki. Még az illető fecsegése se számít, főleg utólag nem.
És igen, ahogy 15:39 írta, ténylegesen hivatásos állomány tagja volt. A kapott feladatait nyilván elvégezte, ha már 10 évig húzni tudta, tehát az alkalmatlanság is megkérdőjelezhető.
Szerintem óvatosabban kellene bánni a tiedhez hasonló ítéletekkel.
Így nem jutunk dűlőre. Eddig semmi olyat nem mondtál, ami alapján nekem is el kellene ítélnem őt. Az eltitkolt személyes sérelmeidet nem tudom akceptálni.
Csak az bír eszembe jutni - merő jóhiszeműségből -, hogy ismerősödnél egészségromlás következett be, ezért vált alkalmatlanná - elméletileg. Viszont az egészségromlást 10 évig jól tudta titkolni, tehát kvázi erején felül teljesített. Miért is kellene ezért büntetni?
Az az erős, hogy más életében kutakodsz!
A hivatásos állományú rendőr éves orvosi vizsgálaton esik át, azon nyilván alkalmas besorolást kapott, ha dolgozhatott. Ott nem lehet vesztegetni, alkalmas volt. Most már nem az. Fáj neked, hogy valaki a munkája után nyugdíjat kap? Az a baj, hogy rendőr volt?
Gusztustalan vagy.
"...becsületes úton nem kaphatott alkalmas minősítést."
Akkor jelentsd fel az üzemorvost. Az orvos pedig fel fog jelenteni téged. Sok sikert.
Milyen előzményeket nem ismerünk? Talán megbüntetett az a rendőr, jogosan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!