Miért megint az áldozatot tartóztatták le a rendőrök?
Július 30-án, kedden dobtak meg egy 48 éves férfit egy sörösüveggel a Nyugati téri aluljáróban. A dologból aztán szóváltás, majd verekedés lett. A 48 éves férfit fogták el, a másik kettő meglépett, mire kiértek a rendőrök
“ nem a jogi fogalmakat kérdezzük te szerencsétlen”
Akkor ne oktass ki másokat, hogy miről hallott és miről nem. Mert továbbra is. Jogos önvédelemről nem hallott, mert nem így hívják és a rendőrség senkit nem tartóztat le. Nem baj, ha annyit értesz hozzá, mint egy óvodás csak ne te ülj a magas lovon, hanem legyél alázatos.
Nem tudom kiről, miről beszélsz.
Én arról beszélek, hogy ne okoskodj olyan témában, amihez nem értesz.
24.
Jobban érték hozzá mint te hidd el, csakhogy ez nem egy tárgyalás
Túl sok krimit néztél!
Itt az a kérdés, hogy miért az áldozatot zaklatták a zsaruk és miért hagyták futni a bűnözőket szokás szerint?!
“ Túl sok krimit néztél”
Kettőnk közül te vagy az, aki a filmekhez hasonlóan azt hiszi, a rendőrök “letartóztattak” valakit.😂
24.
Gondolom magából indulsz ki,!
27
Szerintem te kibuktál a rendőrségtől vagy be se kerültél, mert nagy szégyen lennél !
29.
Akkor egy szégyen vagy a rendőrségen!
Ird le a munkahelyed címét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!