Miért megint az áldozatot tartóztatták le a rendőrök?
Július 30-án, kedden dobtak meg egy 48 éves férfit egy sörösüveggel a Nyugati téri aluljáróban. A dologból aztán szóváltás, majd verekedés lett. A 48 éves férfit fogták el, a másik kettő meglépett, mire kiértek a rendőrök
"Miért megint az áldozatot tartóztatták le a rendőrök?"
Nem tartóztattak le senkit, csak te ideböfögtél valamit ez alapján a több mint öt éves bulvárhír lapján.
13.
Ja, akkor mi történt te szerencsétlen?
“ 7-es Bizony, hogy létezik jogos önvédelem.”
A jogos önvédelem az Btk hanyadik paragrafus?
“ 21§-a értelmében jogos védelemnek”
Igen, ez a jogos védelem. Hol van a jogos önvédelem? Jogi fogalom, nem keverhető.
“ Ja, akkor mi történt te szerencsétlen?”
Én elhiszem, hogy az amerikai filmeken felnőtt fotel harcos nagyon nagy jogi tudással rendelkezik. Magyaroszágon NEM létezik jogos önvédelem. Jogos védelem van, és értelmezésben is teljesen mást jelent. Továbbá.
Elhiszem, hogy a akció filmekben láttad, letartóztatom és jogában áll hallgatni.
Ez sincs Magyaroszágon. Itt, előállítás és elfogás van.
A letartóztatást a bíróság rendeli el. Gondolom az aluljáró nem 2 bíró tartóztatta le az elkövetőt és vitte Bv-be.
Senki se mondta, hogy ne lenne joga önmagát megvédeni.
Én azt mondtam, hogy Magyaroszágon a jogi szabályozás csakis jogos védelmet idéz, nem létezik olyan jogi paragrafus, hogy jogos önvédelem.
“ Egyébként tikosszolga voltam valamikor Kedves kolléga”
😂😂😂😂 tudjuk Árokpart, ismerünk már itt. Te voltál a titkosszolga, aki megnyerte mindig a legnagyobb baromság állítása díjat.
19.
nem a jogi fogalmakat kérdezzük te szerencsétlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!