Van valami adatbázis, ahol meg lehet nézni higy egy adott országban kiket tartoztattak le? (Fotoval)
Figyelt kérdés
Letartoztattak franciaorszagban engem meg egy haveromat, es csinaltak rolunk mug shotot, amit nagyon szeretnenk megszerezni! Valakinek vmi otlet?:D2022. febr. 21. 23:24
1/9 anonim válasza:
Ilyen nálunk is van, csak akkor amikor meggyanusitanak vmivel. Ne is reménykedj h megszerzed.
2/9 anonim válasza:
Biztos hogy letartóztattak, nem csak előállítottak titeket aztán rabosítottak? Nem mindegy!
A rabosítási fotót nem adják csak úgy oda bárkinek, és Google képkeresőbe se rakják fel.
3/9 A kérdező kommentje:
Fuha na ezt sajnos nem tudom 2-es!
Talaltak nalunk fuvet, bevittek minket, ujjlenyomat, kep, rendorsegi jelentes tortent birosagra
2022. febr. 27. 23:20
4/9 anonim válasza:
Azért mondom, ez elfogás\előállítás volt.
A letartóztatás mást jelent (azt bíróság rendeli el).
5/9 A kérdező kommentje:
letartóztatás (főnév)
1. valaki bevitele a rendőrségre, mert azt gondolják, hogy bűnt követett el; őrizetbe vétel.
2022. márc. 7. 20:03
6/9 anonim válasza:
2017. évi XC. tv
296. § A letartóztatás
a terhelt személyi szabadságának bírói elvonása a jogerős ügydöntő határozat meghozatala előtt.
7/9 anonim válasza:
Ha letartóztatnak az magyarországon 30 nap, és onanhosszabítják.
8/9 A kérdező kommentje:
Értem, oksa:D
Na de visszaterve az eredeti kerdesre kene help XD
2022. márc. 7. 21:33
9/9 anonim válasza:
Nem tudod megnézni a fotókat. De ez is meg lett válaszolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!