Kaptam egy "ajándékot". Csinálhatok ebből rendőrségi ügyet?
Figyelt kérdés
Kertes házban élek. A mai nap folyamán valaki a kapum elé tett egy doboz csokit, levéllel. Az illető nekem szánta, mert a teljes nevem ott van egy kis cetlin. A titokzatos személyről annyit tudtam meg hogy mi a keresztneve. Honnan tudja hol lakom? Nem is ismerek ilyen keresztnevű lányt és soha nem is ismertem. Szerintetek ha beviszem a rendőrségre ki tudják nyomozni hogy ezt mégis ki küldte?nov. 2. 09:50
21/27 anonim válasza:
Azért ez az ügy nem annyira egyértelmű mint azt sok válaszoló gondolja. Íme egy ellenpélda:
22/27 Kései Sirató válasza:
És gondolod, hogy a szüleid ezért kitagadnak? Ennyire bugyuták lennének?
23/27 anonim válasza:
Szerintem a kérdező még nem após életkorú
24/27 A kérdező kommentje:
Begyújtottam a kályhába a levéllel. Gyújtósnak jó volt xdd
nov. 5. 21:56
25/27 anonim válasza:
Most azt hiszed menő vagy? Hány éves vagy te, 14?
26/27 anonim válasza:
Szerencsés vagy hogy túlélted. Mi lett volna ha a gyilkosod ezzel is számol, és levegőben is terjedő, hő által aktiválódó mérget is rejt a csokidba? Így is látszott hogy profi, nem szabadott volna ilyennel rizikóznod. Máskor azért picit okosabban!
27/27 anonim válasza:
Hat a kerdezö nem epp a legelesebb kes a fiokban az latszik.
Szerintem gyujtsd fel a csokit is, nehogy veletlen egy nyomkövetö legyen benne, vagy valami csúnya perverz dolog!
Aztan kerdezd meg anyadat, miert ajandekoznak az emberek egymasnak.
Biztos azt fogja mondani hogy azert kicsim mert igy akarnak bosszut allni a masikon...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!