Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Kaptam egy "ajándékot"....

Kaptam egy "ajándékot". Csinálhatok ebből rendőrségi ügyet?

Figyelt kérdés
Kertes házban élek. A mai nap folyamán valaki a kapum elé tett egy doboz csokit, levéllel. Az illető nekem szánta, mert a teljes nevem ott van egy kis cetlin. A titokzatos személyről annyit tudtam meg hogy mi a keresztneve. Honnan tudja hol lakom? Nem is ismerek ilyen keresztnevű lányt és soha nem is ismertem. Szerintetek ha beviszem a rendőrségre ki tudják nyomozni hogy ezt mégis ki küldte?
nov. 2. 09:50
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Biztos olyan rafinált a gyilkos hogy nem elég hogy megmérgezte a csokit, de még tett is róla hogy a sértetlen gyári csomagolásba valahogy vissza legyen csomagolva. De az a baj ha a rendőrség bevizsgálná akkor nem mutatná ki a halálos mérget se, mert direkt olyat választott ami nem kimutatható még laborban se. Nagyon komoly ellenségeket szedtél te össze magadnak, nem csoda ha ennyire félted az életed.
nov. 2. 12:13
 12/27 anonim ***** válasza:
Az is lehet hogy gyakoriról ismeritek egymást pont. És ezért akar megölni téged. Itt privátban elég hamar be szoktak mutatkozni az emberek egymásnak, innen tudta a neved. Ő meg persze álnevet használt jó gyilkoshoz méltón, azért nem ismersz olyan nevű lányt. De az is lehet a csomagra írt álnevet.
nov. 2. 12:16
 13/27 A kérdező kommentje:
És mivan ha többször is küld valamilyen ajándékot? A szüleimmel lakok és ők is láthatják
nov. 2. 13:20
 14/27 anonim ***** válasza:
Úristen mi lesz ha meglátják a szüleid?? Mi lenne????
nov. 2. 13:35
 15/27 anonim ***** válasza:
Honnan sikerült a keresztnevét kinyomozni?
nov. 2. 13:35
 16/27 A kérdező kommentje:
15. Kaptam egy levelet is. Abban leírta hogy: szeretettel xy
nov. 2. 19:49
 17/27 anonim válasza:

Szerintem troll a kerdezö, nem tudom elhinni hogy ezt komolyan gondolja es tenyleg ennyire gyöker legyen.

Nem csoki kell az ilyennek hanem egy szardarab az ajtaja ele...

nov. 3. 20:33
 18/27 anonim ***** válasza:
Autista a kérdező, hagyjátok
nov. 4. 03:53
 19/27 anonim ***** válasza:
szerintem csak szimplán hülye.
nov. 4. 04:00
 20/27 Kései Sirató ***** válasza:

Meleg vagy, hogy ennyire hidegen hagy egy lány ilyen kedves gesztusa?

A rendőrség gyerekesnek és persze hülyének fog nézni, ha ezért feljelentést teszel. Ha meglesz az elkövető, akkor ki is fizetheted a csokit, vehetsz a lánynak egy üveg pezsgőt. Nagyon bugyután gondolkodsz.

nov. 4. 12:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!