Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ki volt a Z⊕diákus?

Ki volt a Z⊕diákus?

Figyelt kérdés

Nemrég láttam egy Netflix dokufilmet, amiben azt bizonygatják, hogy egy általános iskolai tanár Arthur Leigh Allen volt a zodiákus. Annyától kapott egy zodiákus órát az első gyilkossága előtt pár nappal. Le is zártam volna a dolgot, de utána olvastam és sok más ember lehetősége is felmerült. Igen erős bizonyíték áll rendelkezésre, hogy Gary Francis Poste a gyilkos. Ugyanúgy barázdált a pofája, ahogy a szemtanuk leírják. [link] Íme egy lista a felmerült gyanúsítottakról mind lehetett [link]

Sok lehetséges tettes merült fel. Biztos sokan itt elmerültek a témában és tudnak dolgokat. Szerinted melyik az?

okt. 28. 10:23
A kérdező szavazást indított:
Richard Gaikowski
Gary Francis Poste
Arthur Leigh Allen
Rick Marshall
Jack Tarrance
Lawrence Kane
Ross Sullivan
Earl van Best
Donald Lee Bujok
6 szavazat
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen Allen a dokufilm alapján, rengeteg dolog vall rá. El is mondta másoknak, leírta, még videóra is vett ilyesmit. És rengeteg minden van. Pl. minden helyszínen ott volt, az egyiken meg is büntette egy rendőr. Ilyen véletlenek nincsenek. Furcsa, hogy megúszta, mert sok nyomot hagyott maga után.

Kár hogy csak most jött ez ki.

okt. 28. 11:42
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

már soha nem derül ki.....

A jelöltekre nem volt igaz minden bizonyíték. Voltak ellentmondóak is.

okt. 29. 06:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!