Folyamatban lévő rendőrségi ügy állásáról lehet-e tájékoztatást kérni?
Kérdező!
Sértettként jogodban áll érdeklődni a téged érintő ügy állásáról.
Hogy van - e értelme, na az már teljesen más kérdés.
Egy nyomozónak rengeteg ügye van és egyedül van rájuk.
Mindegyik ügy fontos, mindegyikbe baszogatják... az ügyész, a vezetője, más szervek.... nem tud százfelé szakadni.
Így lehet, hogy a tájékoztatással nem leszel beljebb, mert semmi nem történt az ügyedben.
Igen nem meghosszabbítás volt, hanem felfüggesztés. 2023.05.21-én történt a rablás, 2023.09.21-én jött a levél, hogy fel van függesztve, és lezárva azóta sincs. Biztosító erre vár. Ameddig nem évül el nem zárják le ez mai napig nem történt meg. Telekomos készülék biztosítás nem ért sokat.
Újonnan mikor vettem a P20Pro-t 0 ft kezdőrészlettel törlesztve volt 140 ezer a biztosítási díj havonta 2990 ezt a számlával együtt vonták. kb. 2 év alatt már ki volt teljesen fizetve, 4 ével később a telefon ért 30 ezret 4 év alatt ~143 ezret fizettembiztosításra a készülék árát. Ha majd lezárják végre fizetnek, ha fizetnek 30 ezret vagy adnak egy ugyanolyan készüléket egyikkel se vagyok előrébb sokkal.
A már 1 éves utódját kb. 95 ezerért vettem, nincs rá biztosítás, most érhet kb. 50 ezret. Max 1 évig érdemes biztosítani utána le kell mondani a biztosítást.
Ennél nem lehet kikapcsolni a telót ha zárolva a van a képernyő se netet kikapcsolni a SIM kártyát pedig beleragasztottam, azt egykönnyen nem tudja kivenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!