Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Szerintetek nem olyan, mint...

Szerintetek nem olyan, mint ha az alábbi cikk - téglási 1992-es gyilkosság - résztvevői élveznék, amiről beszélnek és élvezné az, aki írta?

Figyelt kérdés
Cikk linkje: [link] .. Valahogy nekem olyan, mint ha az összes személy "színész" lenne és jókat rágózna, sörözne, kólázna, miközben egy "hulláról" beszélnek.
szept. 30. 15:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát hogy újságírói etika szempontjából oké-e a cikk, azt nem tudom (már ha létezik még ilyen etika), de hogy írni tud, az hétszentség. A fotók is jól visszaadják azt a depressziós hangulatot.
okt. 2. 19:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem b...meg, nem olyan....

Az egyik exnyomozó "elment" alkoholistának (feltehetően nemcsak ezen ügy miatt) a másik meg meghalt...

Szerinted ez élvezetes?

okt. 6. 17:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Aki írta, igenis, mintha élvezné, amit írt. Nem az exnyomozók írták. Amilyen stílusban beszéltek, az viszont szerintem elég furcsa. Magam is író/költő vagyok, észreveszem a stíluson, hogy adnak hozzá. Nem a szöveghez kell adni, hanem a nyomozáshoz. Te meg, 2/2, írjál a magad kérdésébe B... meg kezdetű szöveget, de ide ne!
okt. 7. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!