Mit jelent az, hogy: "Vas készül: Derékban ketté is vágta egyik áldozatát az eddig ismeretlen alföldi sorozatgyilkos?" Mi az, hogy "vas készül"?
szept. 25. 06:01
1/5 A kérdező kommentje:
Még egy link, mert a fenti sokszor akadozik: [link]
Vas megyei az elkövető, vagy..? Vagy mi? Végképp nem értem.
szept. 25. 06:03
2/5 A kérdező kommentje:
Js a karcagi sorozatgyilkosról van szó. Tehát Vas?
szept. 25. 06:39
3/5 Fsms válasza:
A szerzőt kellene megkérdezni. Nem jön le mire gondolhatott.
Nem tudják ki volt az elkövető. Illetve egy embert ítéltek el más cselekményekért rá nem tudtak semmit bizonyítani, de volt hasonlóság a cselekmények között.
4/5 anonim válasza:
Készülhetnek vasra verni, tehát bebörtönözni.
Jobb ötletem nincs. De engem is zavar ha olyat írnak ami nem egyértelmű, mert ez a szerző és utána a szerkesztő hanyagsága.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Engem is nagyon zavart a kétértelműség. Mivel a karcagi sorozatgyilkos kereséséről volt benne szó, én rögtön arra gondoltam, hogy Vas megyében megtalálták, ezért a vas megyei rendőrség készül. Kétértelmű. Még most sincs meg, sőt, azt vettem észre, hogy annak ellenére, hogy nincs meg a tettes, a www.police.hu oldalról levették a körözési információkat és az utolsó eltűnt személyt is. Lásd: [link] Persze lehet, hogy átköltözik más oldalra, de azt sem találom vagy másfél-két hete. Meg lenne a gyilkos is? Semmi hír a médiában, rejtélyes minden továbbra is.
szept. 26. 05:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!