Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mi a helyes döntés ? Hideg...

Mi a helyes döntés ? Hideg fejjel lassan felejtős!

Figyelt kérdés

Jó estét itt , ha.most nem segít valaki akkor ebből vérengzést fogok csinálni , mert nem bírom tovább!

Nagy vonalakban :

Kb. Két éve vettem észre először , hogy valaki ( valami ) mintha mindig nézne a szeme sarkából mindig láttam valamit.

Egyébként a wC ablakán vettem észre hosszú ideig . A wC a nappaliból nyílik mint a fürdőszoba is .

A wc ahol fekszek kb. 2 éve velem szembe van ha oldalra fordulok , tehát egyfolytában latszodok , ha egy drón figyel .

Elhessegettem akkor még nem tudtam hogy drón .

Fél éve láttam meg először , mikor már tudtam normálisan néha járó bot nélkül menni , az asszony kocsiját jól folemeltem emelokkel olajcsere miatt és előtte rengeteg víz kijött a garázsból és a víz tükrében .

Nem hittem a szememnek .

Pörgetekkkkk

Ki lesték többször az asszonyal stb.

Aztán véletlen hallottam meg a konyhából nyitva volt az ablakkal mert az asszony valami olyat főzött ...hallom hogy az egyik vendég kérdezi a kislányról , hogy hallom új drónt kaptál !

Mondom mi van ???

Rögtön felvétel , ami azóta is tart .

Rendőrség tehetetlen hibába több kép videó rengeteg a dronrol is meg a beszelgetesekrol .

Most telt be a pohár mai nap

A fiam hát edzésre és figyelte pontosan ugyan az a ritka típusú huyndai ami láttam már a házam korul kb. Egy hónappal előtte.

Ahogy még érkeztem a csávó akkor szállt be a hundayba a másik Toyota ami a sokszedee meg akkor indult el őt észre se vettem .

Mentuk haza felesége

300 lett a vérnyomásom gyerek közbe meséli az autó előttem 300 meterreeee ..madarasi út felé ment Berekfürdő felé . Én nem mentem arra hanem a mosoba de segítettem hogy menni fog a házam felé és úgy lettrtrrrrrr..

Rendőrség tehetetlen

Többször be szóltam nem tudnak mit csinálni meg csak írni se irtak semmi jegyzőkönyv semmii egész este velünk vannak elfoglalva , de hogy miért ? Arra rá jöttem !

Azért mert aki ezt csinálja a szomszéddal együtt elemzés és hang tisztázása utána kiderül hogy az egyik a légi erő fontos tagja és gyerekek néznek meg emberek minden mocskos dologra fenyderulne a másik mentos . Hagyjanak már békén bennünket de nem bajjm

#Ki merülés
szept. 25. 01:12
 1/10 Kólauborkával ***** válasza:
78%

Azért egy Magyar nyelvű mondatot illene tudni úgy megfogalmazni, hogy azt értsék embertársaink.

Egyébként csak készíts egy “bolát” vagy parittyát 1 madzagból és 2 kőből és meg van oldva a drón probléma, de ha ez sem jut eszedbe, akkor bizony használni sem fogod tudni…

szept. 25. 06:34
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
Utaltasd be magad zártosztályra
szept. 25. 06:55
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
Nem illik senkit távdiagnosztizálni, de a kérdésből pont így lehetne elképzelni egy paranoid skizofrén embert. Ide nem rendőr kell, hanem orvos. Illetve a "vérengzést fogok csinálni" rész miatt előbb-utóbb akkor is bekerülsz a megfigyelőbe ha magadtól nem mész, mert majd visznek. Remélhetőleg azelőtt, hogy közveszélyessé válsz.
szept. 25. 07:31
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
Ilyen emberek elnek kozottunk! Te jo isten!
szept. 25. 08:08
 5/10 anonim ***** válasza:
67%
Háziorvosodnak meséld ezt el minél előbb!!!!
szept. 25. 09:06
 6/10 anonim ***** válasza:
25%
Remelem egybol a temetobe kapja a beutalot
szept. 25. 09:28
 7/10 anonim ***** válasza:
Mert azok a drónok képesek állandóan ott lenni és folyamatosan repülni. No meg a legfontosabb dolga valakinek az, hogy elemezze hogy te hogyan székelsz a WC-n miközben a helyesírási szótárat bújod.
szept. 25. 14:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Na azthittem hogy nagyobb hülyével nem találkozhatok ma már… tévedtem. Haloperidol, az a gyógyszer kell neked kérdező.
szept. 25. 16:05
 9/10 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Azt most hagyjuk, hogy értelmes magyar mondatot írni sem tudsz....

DE nagyobb baj, hogy ennyi ésszel fegyver nélkül is közveszélyes vagy!

Rejtély számomra, hogy még nem vagy a zárt osztályon!

(nekem az is megdöbbentő, hogy van olyan nő, aki elvisel egy ekkora idiótát, mit te.... de ezt hagyjuk, ez mellékes.)

SENKI SE FIGYEL MEG, téged, te gyökér!

okt. 7. 03:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Utánam meg egy kacsa leskelodik mar évek ota
okt. 7. 06:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!