Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A rendőrök bárhová bemehetnek...

A rendőrök bárhová bemehetnek azzal az indoklással, hogy "rendőrök vagyunk"?

Figyelt kérdés

Ma délután arra lettem figyelmes, hogy nagyon ugatnak a szomszéd kutyái, és mikor kinéztem már két rendőr bent volt az udvaromon, majd kimentem hozzájuk.

-Segíthetek?

-Igen! Xy vagyunk rendőrségtől, és x-el szeretnénk beszélni. (velem)

-Tudják, hogy ez magánterület?

-Tudjuk. Nyugalom, rendőrök vagyunk. Előtte csengettünk is, de látszólag nem működik.

Mindez, ha valaki rendőr, és történetesen nem működik a csengő, akkor csak úgy feljogosítja őket, hogy bejöjjenek?

szept. 11. 20:19
1 2 3 4
 11/34 DK-s ***** válasza:
46%

Ember!

Akkora b'romságokat hordasz össze, amit egyszerűen nem tudok hová tenni.

És eközben engem ekézel. 🤣

szept. 12. 15:32
 12/34 DK-s ***** válasza:
40%

#17-nek:

Tegyük fel, hogy igazat mondasz.

Ha viszont ilyen pontosan emlékszel, akkor az alvilági nevemre is emlékezned kell és azt is tudnod kell, hogy miért kaptam azt! Mert azon a néven ismert minden rendőr.

Halljuk!

szept. 12. 15:43
 13/34 DK-s ***** válasza:
40%
És mivel lehet hogy már korábban említettem, ezért írd ide az utca nevét is, ami a napi körözésben szinte mindig benne volt. A rendőrök legtöbbje fejből tudta az ÖSSZES adatomat.
szept. 12. 15:46
 14/34 anonim ***** válasza:

Te jó isten..mindig megfogadom nem kezdek bele…

Tudom, tudom. Egyébként igazad van, én vagyok a hülye.

Miért vitázok valakivel, aki szerint a rendőr által foganatosított személyi szabadságot korlátozó intézkedés az ugyan az mint a kényszerintézkedés?

Miért vitázok valakivel, aki szerint az előállítás csak ismeretlen tart helyről történhet?

Igazad van, teljesen felesleges, ötleted nincsen miről beszélsz.

“ Véletlenül sem a területileg illetékes őrs parancsnokát értesíti, aki utasítaná a beosztott járőrt.”

Szerinted a bíró tényleg a kapitánynak szól, a kapitány meg szól a járőrnek? Te jó isten…neked még csak fogalmad sincs ezek szervek együtt működéséről és az itt működő hierarchiáról..

“ utasítja a személy elfogására vagy elővezetésére.”

Itt megint kiütközik, hogy mennyire nem érted, hogy működik az elfogás, előállítás, elővezetés közti különbség… teljesen vakon vagy a törvényi elhatárolásban, mint a múltkor a lopás és a sikkasztást sem értetted…

Látszik, hogy téged várakoztattak a rendőrségen, akkor hallottál fél füllel szavakat és dobálózol mint aki ért hozzá.

Semmit nem tudsz alátámasztani, semmit nem tudsz bizonyítani, mindig csak nyomod a nagyobbnál nagyobb sületlenséget aminek konkrétan semmi értelme…

Annyira egy végtelenül sajnálandó ember vagy..ez a folyamatos görcsös próbálkozás és folyamatos felsülés… ha nem tudsz érdemben alátámasztani valamit, például a szem. szab. Int = kényszerintézkedes, akkor ne is válaszolj. Felesleges. De tényleg ne gyártsd feleslegesen a hozzászólást.

És segítek, nem fogod tudni alátámasztani a kijelentésed, mert egy hatalmas marhaság…Engedd el, nem kell válaszolnod. Találkozunk a következő kérdés alatt, ahol marhaságot beszélsz majd.

szept. 12. 15:47
 15/34 DK-s ***** válasza:
57%
🤣🤣🤣
szept. 12. 20:00
 16/34 anonim ***** válasza:
56%
Én is mùltkor hallottam, h nagyon ugatnak a szomszéd kutyài. Kinéztem, és nem is ők ugattak, hanem a rendőrök.
szept. 12. 21:09
 17/34 DK-s ***** válasza:
56%

#24-nek:

Tudod, mindenki rendőrnek születik, csak aztán van aki továbbtanul.

szept. 13. 05:28
 18/34 anonim ***** válasza:
62%
25 - Te is egy állampincsi vagy? Nagyon felháborodtál, kiskutya! 🤣🤣🤣
szept. 13. 06:11
 19/34 anonim ***** válasza:
15%
Nembaj gyerekek, erkölcsitek már nincs és nem is lesz. Tettünk róla ;) ha rajtam múlik, fogok is. Dks neked meg én adtam az alvilági neved : “kiskcsog” ;)
szept. 13. 07:17
 20/34 anonim ***** válasza:
62%

28 - Bírom, amikor keménykedni akar egy semmirevaló 3 IQ-s járőr, aki a rendőrség legalja, mintha mekkora hatalma lenne 😀

Röhejes. Nem hajtasz be inkább egy kis pénzt a gazdádnak? Futás az utakra bírságolni 😉

szept. 13. 08:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!