Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Azért milyen büntetést kaphatok?

Azért milyen büntetést kaphatok?

Figyelt kérdés

Egy kissé részegen 1 doboz sör volt bennem, felrúgtam egy temetkezési vállalkozás reklámtábláját szándékosan a járdán. A tábla láthatóan több helyen is megsérült.Kijött egy ott dolgozó Hölgy és felírta, az adataimat (név, lakcím) majd azt mondta, hogy ha baja lett a táblának, akkor keresni fog engem a rendőrség. Meg vagyok ilyedve, sírtam is. Milyen büntetés lehet kapni ezért?

29 F

szept. 4. 12:40
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Minek iszik, aki nem bírja! Az kedves tőled, hogy megadtad az adataidat a hölgynek. Ez valszeg enyhítő körülmény lesz majd a Bíróságon. :D
szept. 4. 12:48
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Úristen, remélem csak egy vérszegény iskola utáni trollkodás...
szept. 4. 12:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Telefonszámot kérhettél volna a Hölgytől, ha jól nézett ki :)
szept. 4. 13:13
 4/9 anonim ***** válasza:
84%

1 doboz sörtől? Akkor jó nagy doboz lehetett, ha nem hordó. Mert egy doboz sörtől nem rúgsz be.

A reklámtábla nem drága, 15-20 ezerért készítenek 1m2 felületűt és attól függően, hogy miből van, milyen védelmet raknak rá. Még garázdaságnak sem nagyon fogható fel. Amikor aggódni kellene, az 500 ezer feletti kár. De ezt a kis összeget, maximum 20 ezret úriemberként kifizethetnéd.

szept. 4. 13:26
 5/9 anonim ***** válasza:
21%

50 ezer forint alatti rongálás tulajdon elleni szabálysértés, de ez sem semmi, kb. olyan súlyú mint egy bolti lopás.

Keresd fel a temetkezési vállalkozást, és térítsd meg nekik a tábla árát.

Ha feljelentett a hölgy, akkor a szabálysértési eljárásban is van lehetőség arra, hogy közvetítői eljárásra utalják az ügyet, ha megállapodás létrejön (sértett elfogadja azt, hogy pénzzel vagy munkával hogyan teszed jóvá a neki okozott sérelmet), akkor nem büntet az állam.

szept. 4. 13:43
 6/9 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem is no para. 5-ös jól írja. Egy plakát nem kerül 50 rugóba, ha csak nem valami propaganda plakátot rongáltál meg.......
szept. 4. 13:45
 7/9 anonim ***** válasza:
egy életre megtanulsz majd viselkedi az biztos.
szept. 4. 14:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Mi lenne? Kifizeted osz jónapot...Azért az, hogy táblát rugdosol fel részegen (1 sör XDDD) meg aközött, hogy sírsz, ha ennek lesz valami pici következménye elég komoly ellentmondást érzek. Most legyél kemény vagy pina, egyszerre nem megy 😂
szept. 5. 08:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Legközelebb kamu nevet és címet mondasz.
szept. 6. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!