Kaphatok gyorshajtásról szóló csekket ha a rendőr megállított, de elengedett?
Figyelt kérdés
Megállított a rendőr a mai napon, mivel lakott területen kívül 120-al mentem, mögöttem pedig jöttek és levillogtak.
Mikor megállított megkérdezte a nevemet és hogy hova valósi vagyok, majd azt mondta hogy máskor óvatosabban menjek és elengedett.
Egyetlen iratomat sem kérte el.
Számíthatok utólag postán érkező büntetésre?
2023. jan. 10. 13:50
1/8 anonim válasza:
Ha nem rögzített bármilyen traffipax ( lehet a rendőrautóban is menet közben...), akkor semmi sem lesz.
2/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy sajnos pont ezt nem tudom, hogy a rendőrautóban volt e bármiféle traffi.
De ha lett is volna akkor helyszínen ideadták volna a bírságot, nem?
2023. jan. 10. 14:07
3/8 anonim válasza:
Szerintem így nem valószínű, hogy fogsz kapni.
4/8 anonim válasza:
2# nem, azt központilag " gyártják" egy rendszerből és kb az eset után max 2-3 hét múlva jön/ jöhet a csekk...
5/8 anonim válasza:
nem kapsz semmit. Köteles szólni, hogy lefényképezett. Ha ezt nem tette, akkor nem kapsz semmit.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ!
Gondolom ilyen mértékű sebességtúllépésnél még nem kell félnem a jogsielvételtől?
Vagy hogyha kellene, akkor azt már személyesen megtették volna?
2023. jan. 10. 14:42
7/8 anonim válasza:
nem kapsz semmit, ez egy figyelmeztetés volt.
8/8 anonim válasza:
Vannak még jófej rendőrök is, ezt elengedte / nem rögzítette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!