Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Van okom félni? Tegyek feljele...

Van okom félni? Tegyek feljelentést, ha halálosan megfenyegettek?

Figyelt kérdés
Kisebb nézeteltérés alakult köztem és egy cigány munkatársam között, amiben végül azzal fenyegetett, hogy kitapossa a belem, és a városban az összes cigány a barátja, és megölet. Ezután megkértem a felettesem, hogy helyezzen át más váltásba, mert nem vagyok hajlandó ezzel a cigóval dolgozni. Részletesen elmeséltem neki a történteket, és végül azonnali hatállyal elbocsátották a kollégát. Azóta gondolom mégjobbam berágott rám, hogy miattam rúgták ki, és kicsit attól tartok, hogy bosszút forral.

júl. 23. 12:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

9 - es!

Te a zaklatás második fordulatát írtad, ami nem áll meg.

"Kisebb nézeteltérés alakult köztem és egy cigány munkatársam között, amiben végül azzal fenyegetett, hogy kitapossa a belem,..."

Ebbe semmilyen félelemkeltési célzat nincs, ami kell a zaklatáshoz.

Ezt mindössze nézeteltérés miatti hirtelen felindulásból mondta a cigó, az meg nem elég.

Mehet a feljelentés, de legfeljebb f. kieg - ben meghallgatják a feljelentőt és utána elutasítják a feljelentést.

júl. 27. 22:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!