Ezzel lehet valamit tenni ? Vagy be kell nyeljem ?
Figyelt kérdés
Arról van szó ,hogy esős idő volt ma mentem dolgozni 12 órát lehúztam beázott a világítás biciklin nem működött .( de előtte igen és csak este jöttem rá induláskor h gatya)
23 órakor megàllítottak a szervek🤡
-Világítás ?
- Itt van csak mivel esős ido volt ma beázott és nem ég ,
- jó rendben 13.000
Kicsit drága világítás lett
Nem is tudom mit gondolnak ezek a bohócok . Valaki tényleg dolgozik ellenben velük szoval idom se lett volna venni másikat napközben
Máshoz úgysem értenek bűncselekmény felderítés és körözött személyek elfogása nem megy
Egy ilyen poszt születése után egy dolog kering bennem, ott is hasonlóan fasza gyerek voltál és dobáltad a bohóc emojit vagy meghunyászkodtál és most itt engeded ki a gőzt?
Amúgy meg KRESZ és Szabs tv. Nem a rendőr találta ki, hanem valaki aki úgy gondolta, hogy kötelező a világítás, mert élet- és balesetveszélyes. Ha nem értesz egyet akkor semmi gond, de ne a rendőrségre menj hanem a jogalkotóhoz kopogj be.
A másik, látom te egy szakavatott fejvadász lehetsz, ha szerinted olyan egyszerű körözött személyek elfogása. Pont ilyen ambícióval rendelkezőket keresnek az állományba, mert biztos nem gondolkoztak azon, hogy keressék őket.. Ez a szituáció egy bohócot szült, és az te lettél. De lefordítom a Te nyelvedre, lehet így megérted:
👉🤡 🫵
2024. jún. 14. 22:05
12/19 árokpart válasza:
6-os Szerintem itt te vagy egyedül agresszív.
2024. jún. 14. 23:15
13/19 árokpart válasza:
Kérdező! Egyébként ezen a fórumon általában tinik válaszolnak el ne hidd, hogy rendőrök, mert azok teljesen normálisan kommunikálnak nem ilyen stílusban és a nemzetbiztonsági szervek is intelligensek. A kérdésedre válaszolva jogosan jártak el, mert a balesetek nagyrésze akkor történik mikor a legjobban nem gondolunk rá és ha meg lehet előzni akkor meg kell előzni, mert ha netán éppen arra járt volna valaki és téged gázol el, vagy netán te őt akkor az hatalmas tragédia az ő családjának is és a tiédnek is. Egy életre szóló trauma minden baleset. Ilyenkor told haza a bringát vagy kérd meg egy ismerősödet ha messze laksz, hogy vigyen haza vagy ha nem laksz messze akkor haza is tudsz sérálni. A munkahelyeden meg egészen biztosan megengedik, hogy otthagyd reggelig a bringát.
2024. jún. 14. 23:21
14/19 árokpart válasza:
Másrészt kérdező ilyet ne mondj, hogy nem tesznek semmit, mert rengeteg elfogásuk van naponta és különösen az utóbbi időben a kíberbűncselekmények terén Hála Istennek nagyon sok bűnözőt, csalót lekapcsoltak. A legtöbb kárt jelenleg ezek okozzák az embereknek, mert bankkártyája szinte mindnekinek van és a csalóknak már olyan kifinomult a módszerük, hogy sajnos nagyon könnyen hozzá tudnak férni az emberek adataihoz.
2024. jún. 14. 23:53
15/19 anonim válasza:
Működött a világítás? Igen/nem?
2024. jún. 15. 10:23
16/19 anonim válasza:
Asszem itt a kérdező el lett nyomva mint a csikk. Helyes.
2024. jún. 15. 12:47
17/19 anonim válasza:
Te meg egy vadbarom vagy, árokpart!
2024. jún. 15. 16:48
18/19 anonim válasza:
"és nem ég"
Az a jó, ha nem ég. Ha égne akkor gond lenne. Világít vagy nem világít. ;)
2024. jún. 15. 23:31
19/19 anonim válasza:
Bocsánat kérdező, de megérdemelted. Tudod nagyon nem kellemes satuzni meg kellemetlen szituációba keveredni a kivilágítatlan bringások miatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!