Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ezzel lehet valamit tenni ?...

Ezzel lehet valamit tenni ? Vagy be kell nyeljem ?

Figyelt kérdés

Arról van szó ,hogy esős idő volt ma mentem dolgozni 12 órát lehúztam beázott a világítás biciklin nem működött .( de előtte igen és csak este jöttem rá induláskor h gatya)

23 órakor megàllítottak a szervek🤡

-Világítás ?

- Itt van csak mivel esős ido volt ma beázott és nem ég ,

- jó rendben 13.000

Kicsit drága világítás lett

Nem is tudom mit gondolnak ezek a bohócok . Valaki tényleg dolgozik ellenben velük szoval idom se lett volna venni másikat napközben

Máshoz úgysem értenek bűncselekmény felderítés és körözött személyek elfogása nem megy

2024. jún. 14. 01:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
82%

Igen.

Este, világítás nélkül elég veszélyes közlekedni.

2024. jún. 14. 02:16
 2/19 anonim ***** válasza:
60%

Valaki elüt téged, mert nincs világításod.

Vagy firdítva: te ütsz el valakit, mert nem látod a sötétben, esőben.

Ki itt a bohóc?!

Örülj, hogy nem kobozták el.

Ideje, hogy minden kerékpár és egyéb kétkerekű rendszámot kapjon, szervizigazoló lapot.

Én többre büntettelek bolna!

30 évvel ezelőtt Budán egy kerékpáros ütötte el a szomszédomat, mikor kilépett a kapun. Beverte a fejét a fal sarkába. Meghalt.

Én egy jó 50-esre büntettelek volna, ugyanis, hogy “beázott”, az nem játszik. Köteles vagy olyan eszközt használni, ami nem “ázik be”.

2024. jún. 14. 02:19
 3/19 A kérdező kommentje:

Tehát láttom szövegértés nem erősséged

Reggel elindultam működő világítással

Napközben esett eső beázott tönkre ment

23- órakor indultam haza akkor vettem észre h világítás nem működik

23 órakor már zeró fogalom van hétköznap

Másik pedig az ,hogy nem napok illetve hetek óta mászkálok világítás nélkül 🫢🤡

Emberségen múlik az egész mondjuk ezekből pont az hiányzik

2024. jún. 14. 02:20
 4/19 anonim ***** válasza:
57%
Jogos volt
2024. jún. 14. 04:49
 5/19 anonim ***** válasza:
70%

"23 órakor már zeró fogalom van hétköznap"

Zéró forgalom? De akkor hogy voltak ott a rendőrök? És ha mégis jön egy autó vagy bármi, aki nem fog látni, mert nem világítanak a kerékpárod lámpái?

"Másik pedig az ,hogy nem napok illetve hetek óta mászkálok világítás nélkül"

És ezt a rendőrök honnan tudhatnák? És kit érdekel, hogy CSAK egyszer történt meg? Megtörtént? Megtörtént.

"Emberségen múlik az egész mondjuk ezekből pont az hiányzik"

Tévedés. Éppenséggel emberségből büntettek meg, hogy legközelebb eszedbe se jusson, hogy kivilágítás nélkül közlekedj, és nehogy véletlenül valaki elüssön, mert nem látszol.

2024. jún. 14. 05:47
 6/19 anonim ***** válasza:
44%

Igen, kérdező,. be kell nyelned!

A Te felelősséged, hogy műszakilag megfelelő eszközzel vegyél részt a forgalomban, amit ELINDULÁS ELŐTT ellenőrizned kell.

Otthagyod a biciklit, és mentél volna gyalog haza, bazd+!

Másnap meg veszel egy működő lámpát.

És vegyél vissza a nagy pofádból!

Olyat hibáztatsz, aki a munkáját végzi...

"Máshoz úgysem értenek bűncselekmény felderítés és körözött személyek elfogása nem megy"

Nyilván neked 20 év nyomozó és hírszerzési tapasztalat van a hátad mögött, hogy ilyen kijelentést mersz tenni, te suttyó!

Mondom, vegyél vissza az arcodból!

Mert még a végén lehet, hogy valaki beveri.

2024. jún. 14. 06:20
 7/19 anonim ***** válasza:
50%
Keveslem a 13 ezret...
2024. jún. 14. 06:32
 8/19 anonim ***** válasza:
39%
Szóval na, egy emberéletért... akkor fürödj inkább hajszárítóval. De arra bízd az életed, hogy tegnao se jött senki... 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
2024. jún. 14. 06:33
 9/19 anonim ***** válasza:
64%

1. Egy műszakilag alkalmatlan járművel közlekedtél. Ha az automon hibásodik meg a világítás akkor sem közlekedhetek vele. Hiába hisztizel. Gondolom a rendőrökkel is ugyan ilyen stílusban beszéltél, kiharcoltad a büntetést.

2.” Máshoz úgysem értenek bűncselekmény felderítés és körözött személyek elfogása nem megy”

Az összes börtön túlzsúfolt Magyarországon. A tűzoltók hordják be oda az elkövetőket?

2024. jún. 14. 07:02
 10/19 anonim ***** válasza:
69%

Kevés az a 13ezer, megtoldhatták volna pár száz óra közmunkával, akkor visszaszedsz az arcodból.

A KRESZ mindenkire vonatkozik, este is. Ha a kocsiban ég ki a menetjelző, akkor sem mehetsz vele.

2024. jún. 14. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!