Ez miért következhetett be?
Fél órája értem haza, 23 óra körül a rendőrök megállítottak, közúti ellenőrzés céljából.
Mindent rendben találtak, indultam tovább.
Néhány perce itt gurultak el az utcánkon, a végén megálltak és láttam, hogy ugyanaz a zsaru aki az imént leintett engem kiszáll a rendőrautóbol, majd CB rádión hív valakit/mit. De nem jött ki senki, kettesben indultak el a Tisza ártér felé. Lámpával világítnak azóta is, de nevet nem kiabálnak pl azért mert eltűnteket keresnek.
Hallottam, hogy orvhalászokat fogtak ezen a vidékèn a Tiszának.
Ez tűnhet hihetetlennek, de egyesek [helyiek] szerint azóta ilyen nagy erre a hatósági készültség, mióta a múlt évben történt egy olyan esemény, amit inkább nem írnék le. A TV-ben tuti értésült róla mindenki...
"A TV-ben tuti értésült róla mindenki..."
Hát én nem.
És nem is tudom, - és más se - hogy mi a f@szról beszélsz, amíg nem írod le, csak homályosan utalgatsz valamire...amit, lehet, hogy csak Te tudsz.
Valószínűleg kerestek valakit, aki nem Te voltál... ezért engedtek tovább.
Azt teszik, ami a dolguk.
Ez a járőrözés. Egyéb kiírás alapján vagy lehet volt valami bejelentés..
Nem értem alapból a kérdést, hiszen te magad megválaszoltad. Látatlanba nem tudom még mit lehetne ehhez hozzá fűzni.
Örülj neki, hogy teszik a dolgukat, "szolgálnak és védnek", hogy nyugodtan aludj, közlekedj éjszaka is.
Atyám?! :-(
Jujj!
Nézz egy kis Tűzvonalbant és ott borzongj. :D
Ez, amit leírtál, a napi valóság: a rendőrök járőröznek, igazoltatnak,
végzik a munkájukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!