Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ma reggel a rádió(K) a hírekbe...

Ma reggel a rádió(K) a hírekben közölték, hogy Kemecsén, (Borsod-Abaúj megye), négy 10 éves lány úgy megvert egy 10 éves fiút, hogy kórházban, intenzív osztályon, életveszélyes állapotban fekszik. Azóta semmi hír. Valaki tud többet az ügyről?

Figyelt kérdés

2024. máj. 10. 15:16
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
36%
#10 Irigyellek, hogy sosem láttál még cigányt.
2024. máj. 11. 17:31
 12/32 anonim ***** válasza:
42%

"#10 Irigyellek, hogy sosem láttál még cigányt."

Járőrként 2 naponta állítottam elő őket, te gyökér!

De ettől még a bizonyítékoknak hiszek, nem valami idióta, rasszista jellegű agyfingásnak, aminek semmi tényszerű jogalapja nincs.

2024. máj. 11. 17:43
 13/32 anonim ***** válasza:
47%
#12 Ha valóban dolgoztál volna járőrként, akkor pontosan tudnád, hogy itt is cigányok az elkövetők.
2024. máj. 11. 17:49
 14/32 A kérdező kommentje:
Válasz a 10.-es válaszolónak. Kérdeztem valamit, pénteken reggel, a hírekben említették ezt a brutális esetet. Utána semmi. Egész nap. Megkérdeztem, tud valaki többet? Olvasd el a válaszokat. Többen írták, hogy cigányok voltak az elkövetők. Tehát én is a válaszolóknak tudok hinni. Az iskolát a Magyar Református Egyház tartja fenn. Nagyon szomorú, ami történt. Az azonnali hír zárlat arra engedett következtetni, hogy valamit megint agyon kell hallgatni, valakik miatt. Sajnos itt tartunk, ha ilyen hírek látnak napvilágot, a sejtés erre a bizonyos nép csoportra irányul. Ha már járőrözőnek vallod magad, akkor tudod mit jelent a "modus operandi." Az elkövetés módja sejtet egy bizonyos elkövető csoportot. Szeretném tudni, hogy nincs igazam, de sajnos megnyugtató választ még eddig senki nem adott.
2024. máj. 11. 19:42
 15/32 anonim ***** válasza:
63%

"Többen írták, hogy cigányok voltak az elkövetők."

És ők honnan tudják? Ott voltak?

Ha nem , akkor miből veszik ezt az info -t?

"Ha valóban dolgoztál volna járőrként, akkor pontosan tudnád, hogy itt is cigányok az elkövetők."

Dolgoztam járőrként, te idióta.

És nem, nem kell tudnom semmit. max. hogy előítéletes f@sz vagy.

Majd ha hivatalos forrás erősíti meg...

Kérdező, te meg ne modus operandi - zzál baszd+, (azok egyéni elkövetési jellemzők, te szerencsétlen) hanem járjál utána konkrét dolgoknak.

erőszakos jellegű elkövetés soha nem csak egy népcsoport sajátja, ilyen módon bárki követhet el bármit.

Éppen ezért elemzünk több adatot is.

a 12 - es nem azt mondta, hogy Ő járőr, hanem azt, hogy "járőrként.....állítottam elő."

Vagyis most már nem az.

2024. máj. 11. 21:47
 16/32 anonim ***** válasza:
És a nagymértékű földcsuszamlásról hogy hogy nem közölt(ek) semmit a rádió(k)? Hogy Kemecse, Nagyhalászt és Tiszatelket letarolva, a Tiszán átúszva, Borsod-Abaúj-Zemplén megyébe került?
2024. máj. 11. 23:47
 17/32 anonim ***** válasza:
52%
Én érdeklődve követem ezt a vitát és engem most hirtelen az érdekelne, hogy ha már a 8-as hozzászólásban be lett lengetve, hogy "Hogyan lehet tizenéves lányokban ilyen állati indulat? Miért gyűlölnek a cigányok minket ennyire?" (szép, hangulatkeltő módon), akkor az egyébként miből derült ki, hogy az áldozat magyar?
2024. máj. 12. 05:15
 18/32 anonim ***** válasza:

14 Kérdező!

Az azonnali hírzárlat azt jelenti, hogy nyomoznak, párhuzamosan a vezetőség kivizsgálást folytat.

A gonosz, előítéletes hozzászólónak meg a válaszom:

az egyházi iskolákba is kkf. gyerekek járnak.

Nem arra nevelik őket, hogy verjén agyon egymást, ráadásul csoportosan.

Klf. hátrányos helyzetű gyerekeket is befogad az egyházi iskola, pontosan abból a célból, hogy részben kiemelve a családi hatás alól emberi gondolkodásmóddal, emberi szóval neveljék őket a civilizált gondolkodásra , magatartásra.

Nagyon fontos tény, hogy az eu-s ultraliberális, a civilizációt bomlasztani célzó fellazítás az oktatás-nevelést is elérte: szinte alig van eszköz a nevelő kezében, amit ne fordíthatnának ellene.

2024. máj. 12. 06:35
 19/32 anonim ***** válasza:
35%

11, 30 évig éltem közvetlen egy romatelep szomszédságában. Voltak problémák, volt bűnözés a körnéyken, de nem mindegyik bűnöző.

30 évig le tudtunk élni a családommal egy életet úgy, hogy minket sosem raboltak ki, sosem volt velük attrocitás. Sőt, ismerek több családot, akik olyan körülmények közt, amilyenek, de próbálnak normális életet élni.

Álltalánositással, nyilt rasszizmussal nem lesz megoldva semmi, főleg nem a gyerekvédelem.

2024. máj. 12. 06:41
 20/32 anonim ***** válasza:
30%

"akkor az egyébként miből derült ki, hogy az áldozat magyar?"

Nagyon valószínű, mivel a cigányok rendszerint rasszista indítékból támadnak.

"30 évig le tudtunk élni a családommal egy életet úgy, hogy minket sosem raboltak ki, sosem volt velük attrocitás."

Legalább valami kisebbet hazudnál, mert ezt senki nem fogja elhinni.

"Álltalánositással, nyilt rasszizmussal nem lesz megoldva semmi, főleg nem a gyerekvédelem."

Önmagában azzal nem. Első körben a rendőrségnek fel kellene lépnie a bűnözés ellen, de a valódi megoldás az apartheid rendszer lenne.

2024. máj. 12. 08:59
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!