Igaz az hogy a börtönben lévő elítélték jelentős része nem diagnosztizált mentális problémák miatt került igazából oda? Hány százalékról lehet szó?
Saját példámbol látom hogy ha magad nem jársz utána a gondjaidnak senki más se fog és lesittelnek mint a huzat hiába nem vagy egészséges.
Én autista vagyok de van egy csomó személyiségzavaros ember is aki szintén nem úgy látja a világot és a szabályait mint az egészségesek szerintem a börtön tele van ilyen emberekkel akik nem is tudják hogy igazából mentálisan betegek és nem bunti kéne nekik hanem gyógyszeres és pszihoterapeutas kezelés .
Amúgy tegnap voltam bűnügyi pszihologusnal 3 órát kerdezoskodott meg teszteket kellet írni..
Megmutattam neki autizmus diagnozisom is ami jó is volt mert neki nem küldtek at lefotózta ha nem fogadják el azt mondta igazságügyi pszihiater is megnez de még nem biztos csak ha kérik.
Elmondtam hivatalosan hangfelvételben hogy gyerekek érdekelnek szerelmileg és hogy szerintem ha nem történik erőszak lehet kellemes is egy gyereknek ez.
Elmondtam hogy a fantaziam is beteg és hogy erőszakos dolgok is vannak benne
Illetve hogy a maildown jaim miatt az eroszakosagot nem tudom fekezni pár percig.
Lanyomrol is kerdezoskodott miért volt az a gyermekmolesztalasi feljelentesem meg miért kerdezoskodtem gyakori kerdeseken az apa lánya szexről stb
Mert beteg a fantaziam igazából
Azt javasolta mindenképpen kezdjek el pszihoterapeutas kezelést mert enyhítő lehet és nagyon kellene nekem plusz a gyógyszeres kezelést fojtasam.
De az hogy bűnös vagyok e az nem az O kompetenciája
Holnap felhivok egy pszihoterapeutat elhatároztam magam jobb lenne ezeket ott kibeszélni nem itt a gyakori kerdeseken írogatni .
A büntető ügyeimben meg majd lesz valami Juli 15 ig kell megírni a szakvéleményt pszihologusnak kíváncsi leszek .
Folyamatosan nyomnak egyik irányba ezzek a helytelen ösztönök és vágyak de jobb volt hogy kb mindent elmeseltem
"Főleg úgy hogy ő vele semmit se csinaltam,ekkora igazságtalanság nem létezhet"
Dehogynem.
Isten hozott kis hazánk bíróságain!
De meg is érdemled ezt, ha megteszik Veled.
52# mit érdemelnek? Azert mert beteg vagyok és a fiatalok tetszenek?
Ma két pesti magánklinikán is próbáltam időpontot foglalni pszihologushoz úgy hogy leírtam hogy pszichoterápiát szeretnék mert vonzalmat érzek a gyerekek iránt
Egyik vissza se jelzett másik írta hogy sajnálja de ilyennel nem foglalkozik keresem a Semmelweis Pszichiátriai és Pszichoterápiás
Klinikat
Tisztára ideges vagyok hogy a diagnosztizálo pszihiaterem a rendőrök a családom meg az igazságügyi pszichológus is mondta hogy pszichoterápia kellene erre nem találok sehol ilyen lehetőséget .
Mert mindegyik pszihologus csak ilyen általános dolgokkal foglalkozik .
Ha vállalom a pszichoterápiát meg meg fizetnek is érte ugyan már legyen valaki aki ilyenel foglalkozik.
54#Hidd el gondolok rá! Nálunk a családban meg senki sem ült börtönben de öngyilkos már volt
Ez olyan szégyen lenne amit nem tudnék elviselni plusz igazából semmi értelme az egésznek kikerülők mi lesz?
Egyszer nem voltam boldog eddig se autistan nem is lehetek igazából minden csak erőlködés.
Végig tudnék szenvedni 3 4 évet a börtönben? Igen de utána se változna semmi.
Így is szenvedek a börtönben meg méginkább és ennek van értelme?
Gyerekem miatt tartom meg magam és remenykedem a felfugesztetben.
Sokat gondolkodom az ongyilkosagon de ha a társadalom miatt kell megtennem
mert tonkretesznek lehet demonstrativ módon kéne csinálni úgy hogy mások is lássák így kifejezve azt hogy mennyire nem értek egyet velük.
Ha találok végre egy pszihoterapeutat errol is tudnék beszélni igazából nem akarom ezt nem akarom megölni magam de ez a helyzet belevisz nem ad más lehetőséget egyenlőre úgy látom.
De persze még reménykedem egy kicsit az igazsagban abban hogy maximum felfugesztettet kapok és a lányommal is ugyan így tarthatom a kapcsolatot remény hal meg utoljára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!