Aki azzal érvel, hogy ,, A tanárok 3 hónapig nem dolgoznak, hanem szabadságon vannak!!" azt milyen agybetegséggel diagnosztizálták?
Én pl tanár vagyok & megerősítem, hogy három hónapig nem dolgozunk. Na erre mit lépsz?
Az év többi napján 6 órákat vagyunk bent, aztán elhúzzuk a belünk
Keveset keresünk ez igaz, de ez egy részmunkaidős állás és az eladók, mekisek is keveset keresnek ugyanígy. A kezdő tanár fizetése alacsony. Később lesz nettó 400 is.
Na csak kibújik a szög a zsákból, hogy az év negyedében nem is dolgoznak.
Sok ember meg tudod mit csinál nyáron? Dolgozok, illetve a panelban nyomorog.
A tanár meg csak lógatja a lábát a panelban, na melyik a jobb?
Augusztusban egy nap a pótvizsga azt jól van. Jun 15-től egy hétig még vannak értekezletek. 10-re jössz és délbe már dobbantasz. Augusztus utolsó hete dettó. Ennyi a munka
Adminisztráció heti max 5 óra oszt jónapot. Mondom tanár vagyok & tudom miről beszélek
Mondjuk nekem mind1, tippmixből jól eléldegélek a koliban:D
De azért furcsa, hogy aki 6 évet tanul egy nehéz egyetemi szakon, szarabbul keres, mint aki kijárta a 8 általánost 2,5-ös átlaggal, és elment kukásnak.
Jah tehát kolis vagy, még ott a tojáshéj a popódon és csak olvasod a 444-t meg a telexet meg a Facebook a balos agymenést és most úgy érezted, hogy ide böfizel egy ilyen kérdést.
Gratulálok
a tanári az nem egy nehéz szak
kb mindenkit átrugdosnak, mert ha még nehéz is lenne, akkor senki nem végezné el
nézd meg a tényleg nehéz szakokat : 60-70% lemorzsolódás 7 féléves képzéseken
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!