Aki azzal érvel, hogy ,, A tanárok 3 hónapig nem dolgoznak, hanem szabadságon vannak!!" azt milyen agybetegséggel diagnosztizálták?
8.
Tök mindegy, mit, és hol olvasok, attól még ugyanúgy éhen hal a matek tanár a hónap végén.
Ha éhen halna hónap végén akkor nem tanítana már utána, mondom, olvasgass kevesebb balos szennyet , főleg amíg ilyen kis tudatlan vagy, inkább olvasgasd a tankönyveket a balos propaganda helyett.
"ugyanúgy éhen hal a matek tanár a hónap végén."
Nézd meg a tanártüntetésekről a képeket. Mind molett. Nem kicsit elhízottak
tippmixből él, vagyis az anyja tartja el
nem jár dolgozó emberek között, nyilván fingja nincs róla, hogy hova tegyen egy munkaterhelést
"14. De igen, nyáron dolgoztam, abból a pénzből elkezdtem tippmixelni, és mostanra elértem azt, hogy a szüleimnek már nem kell semmibe beszállniuk a továbbtanulással kapcsolatban."
Elárulod, hogy hogyan? Van 2 millió fölös pénzem, jó lenne megsokszorozni.
"mindenki veszít hosszútávon a tippmixen, különben nem érné meg szervezni"
Ha 10 emberből 2 nyer 8 nem nyer, akkor nem éri meg megszervezni, mert kettő nyer? Én is ellene vagyok alapjáraton a szerencsejátéknak de nem logikus amit írsz.
19.Ilyen az, amikor a tippmixet életében nem látó ember nyilatkozik:)
Kétesélyt, vagy gólszámot érdemes játszani nagy pénzekben, ennyi a titka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!