Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki azzal érvel, hogy ,, A...

Aki azzal érvel, hogy ,, A tanárok 3 hónapig nem dolgoznak, hanem szabadságon vannak!!" azt milyen agybetegséggel diagnosztizálták?

Figyelt kérdés
Jelezném, hogy a 3 hónap ,, szabadság" alatt 3 hónapig nyomorognak egy panel lakásban, az év többi napján meg a belüket kidolgozzák éjszakába nyúlóan.
2022. okt. 15. 16:57
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

8.

Tök mindegy, mit, és hol olvasok, attól még ugyanúgy éhen hal a matek tanár a hónap végén.

2022. okt. 15. 17:33
 12/23 anonim ***** válasza:
59%

Ha éhen halna hónap végén akkor nem tanítana már utána, mondom, olvasgass kevesebb balos szennyet , főleg amíg ilyen kis tudatlan vagy, inkább olvasgasd a tankönyveket a balos propaganda helyett.

2022. okt. 15. 17:34
 13/23 anonim ***** válasza:
55%

"ugyanúgy éhen hal a matek tanár a hónap végén."

Nézd meg a tanártüntetésekről a képeket. Mind molett. Nem kicsit elhízottak

2022. okt. 15. 17:43
 14/23 anonim ***** válasza:
84%

tippmixből él, vagyis az anyja tartja el

nem jár dolgozó emberek között, nyilván fingja nincs róla, hogy hova tegyen egy munkaterhelést

2022. okt. 15. 17:45
 15/23 A kérdező kommentje:
14. De igen, nyáron dolgoztam, abból a pénzből elkezdtem tippmixelni, és mostanra elértem azt, hogy a szüleimnek már nem kell semmibe beszállniuk a továbbtanulással kapcsolatban.
2022. okt. 15. 17:49
 16/23 anonim ***** válasza:
68%
mindenki veszít hosszútávon a tippmixen, különben nem érné meg szervezni
2022. okt. 15. 17:54
 17/23 anonim ***** válasza:
57%
Képesek az általad nem ismert reális gondolkodásra, kérdező!
2022. okt. 15. 19:56
 18/23 anonim ***** válasza:
0%

"14. De igen, nyáron dolgoztam, abból a pénzből elkezdtem tippmixelni, és mostanra elértem azt, hogy a szüleimnek már nem kell semmibe beszállniuk a továbbtanulással kapcsolatban."

Elárulod, hogy hogyan? Van 2 millió fölös pénzem, jó lenne megsokszorozni.

"mindenki veszít hosszútávon a tippmixen, különben nem érné meg szervezni"

Ha 10 emberből 2 nyer 8 nem nyer, akkor nem éri meg megszervezni, mert kettő nyer? Én is ellene vagyok alapjáraton a szerencsejátéknak de nem logikus amit írsz.

2022. okt. 15. 20:43
 19/23 anonim ***** válasza:
56%
50% alatt van a nyerési esélyed bármit is raksz, tehát több esélyed van veszíteni meg nyerni
2022. okt. 15. 21:19
 20/23 A kérdező kommentje:

19.Ilyen az, amikor a tippmixet életében nem látó ember nyilatkozik:)

Kétesélyt, vagy gólszámot érdemes játszani nagy pénzekben, ennyi a titka.

2022. okt. 15. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!