Az e-mailen beküldött feljelentèseket lefolytatja a rendőrség?
#10-es
Ha a szabálytalankodásod miatt bárki hozzátartozója meghalna, akkor ássanak el téged is miután leülted a rád szabott büntetést. Amíg nincs baj, addig nagy a mellény.
Ha tudom és látom a szabálytalanságot de nem teszem meg a bejelentést, azt erősebb helyeken bűnpártolásnak hívják. Btk. 282.
Voltam bent a környéki rk-n, ahol forgatta a szemét a forrónyomos parancsnok. Az ilyen embereknek nincs keresnivalója az igazságszolgáltatásban. Lehet itt sunnyogni a munka helyett, de az eskütételnél nem erről volt.
Aztán ha nem tetszik, mehetsz panaszra.
Tudod mi a borzalmas? Az, hogy 10 különböző Stop táblánál a 95 százalèka nem áll meg. Se itt, se ott.
Országszintű globális problèma.
A parancsnok akivel beszèltem arról tájèkoztatott, hogy tudnak róla, de nem lehet vele mit kezdeni, ilyen a morál.
Akkor ez így rendben van?
Mondta, hogy ha megbüntetnek egy nap alatt 150 embert, másnap lesz ugyanennyi.
Ez ám a problèmamegoldás.
Meg kéne tanulnod magyarul.
A feljelentést te “folytatod le”, magyarul te teszel feljelentést.
A rendőrség, ha jogilag érdemes, elindítja, majd lefolytatja az eljárást.
Èrtem amire gondolsz, de ez a nyelv fejlődèse, inkább hanyatlása miatt alakult ki bennem is. Lehagyok szavakat, csonkítom a mondatokat.
"Az e-mailen beküldött feljelentèsemet, amit a rendőrsèg jogilag èrdemesnek tart, azokat az eljárásokat lefolytatja?"
Átolvasva ez nagyon gáz, ha így beszèlnèk az környezetem kinèzne.
Most komolyan, szerinted ez èletszerű?
Szerintem nem, sőt!
"Ha tudom és látom a szabálytalanságot de nem teszem meg a bejelentést, azt erősebb helyeken bűnpártolásnak hívják. Btk. 282."
Mert hülye vagy és fingod sincs, hogy miről beszélsz, te szerencsétlen!
A Bűnpártolás BŰNCSELEMÉNYEKRE VONATKOZIK, ezek mindössze szabálysértések.
"Voltam bent a környéki rk-n, ahol forgatta a szemét a forrónyomos parancsnok."
Mert nem tudta, hogy a zártosztályra vitessen-e vagy a fogdába.
Végül is elengedett, mert nem követtél el semmit (hülyének lenni nem bűncselekmény).
Ilyen, szabálysértésekért feljelentgető mentalitással, Te vagy veszélyes a társadalomra.
Törtènt gyalogos gázolás is, nagy èrtèkre elkövetett lopás (1.5 millió Ft èrtèkben) amit szintèn látni lehetett. Fel is van vève, be van csatolva.
Elmentem a bíróságra, beszèltem ügyèsszel is, ès köszönik a közbenjárást.
Raktam menetrögzítő kamerát az autómba előre, hátra ès az összes valamire való komolyabb szabs-ot, bcs-t szintèn elküldöm.
Aztán hogyha nem tetszik Neked, vagy a másik 20 ezer embernek, magasról teszek rá.
Kellemes napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!