Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Hol lehet arról bővebben...

Hol lehet arról bővebben olvasni melyik európai országokban vannak kínai rendőrök az utcákon?

Figyelt kérdés
Valami megbízható forrásra gondolok. Állítólag tök normális, hogy kínai rendőrök fognak járőrözni Magyarországon mert nyugaton is a legtöbb országban ezt teszik de én sose hallottam ilyesmiről és a neten se találtam erről semmit se.

#Kína #rendőrség #kicioccórendőrség
2024. márc. 7. 22:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
24%

A nagy elfogadó, befogadó ballibsik már a kínaiakat is utálják. :D

Talán azért jönnek ide, mert az itt henyélő népségük nem 100% módon tesz eleget a kínyai népköztársaság törvényeinek....(lehet gondolkodni)

(budai villa, luxusautókkal? hmmm?)

2024. márc. 8. 01:01
 12/15 anonim ***** válasza:
72%
@11 miert is kellene egy Magyarorszagon elo kinainak betartania a kinai nepkozt torvenyeit?
2024. márc. 8. 01:09
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Toroczkay ilyenkor nem aggódik?
2024. márc. 8. 02:09
 14/15 anonim ***** válasza:
60%

A kínairendőröknek semmi keresnivalójuk Magyarországon, vagy más országokban. Kínairandőrök, Kínában maradjanak.

Kína túl sokat képzel magáról, hogy Kínairendőröket vezényel más országokba.

Mellesleg nem hinném, hogy ez teljesen törvényes lenne.

Az itthoni rendőrséget kellene rendbe rakni, és ne egy ferdeszemű osztogassa az észt a magyarpolgároknak. Egy kínairendőr mennyit beszél magyarul? Semmit! Innentől kezdve bukta az egész rendszer...

2024. márc. 9. 14:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha nem lesz intézkedési jogköre, akkor minek lesz ott? Tolmácsnak? Mert akkor olcsóbb lenne, ha nem lenne rendőr is amellé, hogy tolmács.
2024. márc. 9. 18:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!