Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mennyire veszélyes munka a...

Mennyire veszélyes munka a TEK-nél "kommandós"-nak lenni? (nem eszembe sincs annak lenni csak elgondolkodtam mekkora a veszély amit vállalnak)

Figyelt kérdés
Tudom a köznyelv hivja őket "kommandósnak" a megnevezésüket nem tudom, rájöttem a NAV-nál is van egy féle hasonló bevetési egység a MERKUR, (azt hiszem), szóval ezt munkakört csinálni mennyire veszélyes, ? (én biztos nem vállalnám be,,
2024. márc. 3. 23:11
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Amit leírtál szegedi az konkrétan bűncselekmény. Gratulálok hozzád.
2024. márc. 5. 11:07
 12/26 anonim ***** válasza:

11

Mert az, hogy szervezett bűnözők szabadon anarchiáznak fenyegetőznek embereket vernek meg terrorizálnak az nem az ugye?

Ők csak azért vannak, hogy a munkásosztály és az értelmiség kárára legyenek, esetleg vamzernak használják őket a rendőrök de ez a vamzer téma is már kissé túlzásba van víve

Nyugi: ha majd 5 cigány agyonver vagy megkésel amikor hazafelé mész a munkából és nem lesz rá tanú bűncselekményre ők is maximálisan ártatlanok lesznek a bíróság előtt mert ma már így működik a rendszer, nekik kedvez

egyrészt vamzerkodás miatt másrészt úgy vannak vele a parlamentben 1 ártatlan ember halála nem olyan nagy gond mintha 2 millió fogyasztói társadalomból kieső cigány kiesne

2024. márc. 5. 13:30
 13/26 anonim ***** válasza:

11!

Bizonyítékot hamisítottak ellenem Szegeden, szted ezzel már mit veszítek? Így is, úgy is börtön lesz.

Legalább vmi komolyabb, hírértékű dolog miatt megyek a börtönbe és egyúttal kárt is okozok a hatóságoknak!

2024. márc. 5. 18:55
 14/26 Kései Sirató ***** válasza:

Elég nagy öngólt fogsz lőni, ha tényleg megcsinálod, mert életfogytigra csuknak le majd. Inkább kerüld a bűnöző életmódot és legyél boldog és szabad. Ne rács mögött akarj megöregedni!

2024. márc. 6. 12:43
 15/26 Kései Sirató ***** válasza:

Milyen bizonyítékot hamisítottak?

Keress egy jó ügyvédet, a bíróság több körülményt is figyelembe vesz, nem csak egy hamis bizonyítékot. MOndd, hogy vizsgálják meg rajta az ujjlenyomatod, ha ez egy tárgy! HA nincs rajta, akkor nincs rajta.

2024. márc. 6. 12:45
 16/26 anonim ***** válasza:
Virtuális bizonyíték... egy kamu profilról küldött fenyegetést akarnak rám verni... lefoglalták a telóm, azon nem találták meg ezt a profilt... ennek ellenére a 4 tanú vallomása alapján akar elítélni a Szegedi Bíróság. Mindezt azért, mert személyes problémája van velem egyeseknek...
2024. márc. 6. 14:12
 17/26 Kései Sirató ***** válasza:

Az IP címet viszont le tudja nyomozni a rendőrség, azaz meg tudják nézni, hogy kinek a gépéről írták. Ha kiderítik, hogy valamelyik ellened vallónak a számítógépéről írták, akkor ő üti meg a bokáját hamis tanúzásért.

2024. márc. 6. 15:12
 18/26 anonim ***** válasza:

14 az az igazság, hogy amekkora seggfejek vannak ezen a világon és amilyen szándékosan kegyetlenek nem feltétlen olyan szabad és boldog ez az élet amilyennek tűnik

Jobb néha viccen kívűl a négy fal között ülni ma már mert olyanok irányítják ezt a rendszert akik végtelen nagy bunkók és ha belehalsz belebetegszel őket jól láthatólag az sem érdekli

Néha jóval nagyobb és rosszindulatúbb bűnözők ülnek vezető pozicióban mint akármelyik sittes bűnöző

2024. márc. 6. 15:19
 19/26 Kései Sirató ***** válasza:

Sajnos van igazság abban, amit leírsz, sok a rosszindulatú vezető, de ezért vannak normális emberek is. Én is igyekszem az lenni és biztosan még sokan mások is.

Ne keseredj el. Én szorítok neked, hogy jól alakuljanak a dolgok.

2024. márc. 6. 15:24
 20/26 anonim ***** válasza:

16!

Ezt már próbáltam más ügyben, hamis vádolásért feljelentettem Őket, bevédte Őket lazán a Csongrád megyei rendőrség.

Facebooktól lehet adatkérést kérni, de a Meta nem ad ilyen piti ügyekre adatszolgáltatást.

Meg már 4 éve volt, hol van az az IP cím már?

2024. márc. 6. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!