Van olyan, akire tévesen törték rá a rendőrök/kommandósok az ajtót? Ha igen, mi történt?
3! Hogy derült ki, hogy ártatlan vagy?
Rám az előző tulaj miatt "törték" az ajtót, szenteste :D
Konkrétan fél éve költöztem ide, és az előző tulaj még mindig be volt jelentkezve, csak erről nem tudtam. De a rendőrök normálisak voltak, elmondták a kényszerkijelentés menetét.
Csak az akkori csajommal kicsit megijedtünk, hogy 23 órakor mit dörömbölnek az ajtónkon.
4es, egy sporteseményre akartak bejutni valahogy az én jegyemmel. A rendőrök átkutatták a házat pincétől a padlásig, ipari nyomtatók után kutatva, de 1 db nyomtatóm sem volt otthon. Még a munkahelyemre is bementek, de mivel ott minden kamerázva volt, gyakorlatilag semmit sem találtak. A jegyvásárlást számlával tudtam bizonyitani aztán ennyivel le is zárták a kihallgatást. Igazából arra a következtetésre jutottak, hogy valaki a jegyértékesitő irodában adott el másolt jegyeket, ennyit tudok.
De nálam is, éjjel 11 körül jöttek, meló után, voltam, hulla fárdtan, csak pislogtam, hogy wtf, ráadásúl a sportesemény, a nyáron történt és hozzám, meg valamikor november végén jöttek ki.
6: jó, hogy egyáltalán meg volt a jegyed és a számla, én ilyeneket meg sem őrzök...
Csak cinkes, hogy bármelyikünk kerülhet ilyen helyzetbe.
Volt valami eset egyszer én is hallottam valamikor, hogy épp a szomszéd lakásra vagy a szomszéd házra mentek rá a kommandósok nem pedig arra akire kellett volna
Jó kis buli lehetett szerencsétleneknek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!