A rendőrök és kommandósok rossz emberek amiért embereket ölnek?
Nyilván ha nincs más választásuk, ki kell lőni egy ámokfutót vagy terroristát.
Mégis más mint a jogos önvédelem mert ők maguk választják ezt a szakmát, csinálhatnának olyat is ahol nem kell gyilkolni!
Azért az erős tulzás hogy azért teszik fel az életüket. Ismertem rendőrt, katonàt, többet is. Sokat. Egyetlen egy nem volt aki ezért tette volna. Nyilvánvan kivétel de katonának a pénz miatt mennek el mert jól lehet keresni pláne a missziókkal. Csak mellette életed nincs kb. Rendőrnek meg hatalomvágyból a legtöbb. Megfigyelhető hogy a legtöbb rendőr hihetetlenül buta,meg az is aki annak akar menni. Nyilván itt is van kivétel. Lehet lepontozni de sajnos ez a magyar valóság. A rend éber őrei ott basznak ki veled néha direktbe ahol akarnak. Elszivsz egy füves cigit és minimum ugy kezelnek mint egy gyilkost, de ha anyám hivja a rendőröket mert apám fojtogatta és vertemeg fenyegette akkor basznak kijönni és tenni bármit.
Ezzel a ki véd meg akkor dumával jön mindenki de őszintén ma már legtöbb esetben nem ők, megkell tanulnod magad megvédeni mert hirtelen helyzetbe nem lesznek ott. Nyilván van amikor igen. A mondandómmal nem általánosítok.
Hát én olyan egyetemre járok ahol a rendőröket képzik hát inkább nem mondok semmit :D a nyelvtudás meg nem okosság, ma már alapelvárás lenne szerintem.
Én is találkoztam normális rendőrrel de ritka mint a fehér holló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!