A rendőrök és kommandósok rossz emberek amiért embereket ölnek?
Nyilván ha nincs más választásuk, ki kell lőni egy ámokfutót vagy terroristát.
Mégis más mint a jogos önvédelem mert ők maguk választják ezt a szakmát, csinálhatnának olyat is ahol nem kell gyilkolni!
Teljesen primitív ez az ember. De még a saját szintjén se sok esélye lenne.
És csodálkozik hogy meg van gyanúsítva zaklatással. Itt is fenyeget mindenkit.
El fogja nyerni méltó büntetését.
Az a baj, hogy a Te vagy a primitív... Elmagyaráztam szèpen, hogy amivel gyanúsított a rendőrsèg, NEM büncselekmèny... Próbálkoztak rendesen, egyik reggel előállítottak, lefoglalták a telefonom ami èpp a kezemben volt, kibrahizták a sztük legszemetebb, legkemènyebb ügyèszt ès ezzel sem tudtak mit kezdeni, mert az ügyèszegállapította, hogy amit elkövettem , az NEM büncselekmèny... Ez a szegedi rendőrsèg szerencsètlenkedèse...
Erre Te azt írtad, hogy ne ugassak itt! Mikor már èsz èrveket nem tudtál felhozni akkor azt mondod, kussoljak, mert a primitív agyad ettől jobban èrzi magát.
Èn meg csak a Te szinteden válaszoltam, mert èrtelmes ok fejtès fölösleges, úgy se èrted!
Látom, itt meg is ragadt az èrtelmi szinted, nem tudsz èszèrvekkel válaszolni, rájöttèl, hogy az alpári alap stílusod se segít, most belekötsz egy lènyegtelen dologba...
Álldom az eget, hogy okosabb ès èrtelmesebb vagyok Nálad!!!
Bocs, eddig nem velem beszéltél. De aki “álldja” az eget, kétlem, hogy a 8 általánosa megvan.
Akkor már miért nem írtad úgy hogy “nállad”. Az igazi íqúzérók úgy szokták.
Ne haragudj de a kutyám értelmesebb nálad. Értelmes ember megköszöni, ha felhívják a figyelmét a hibára jóindulatból.
Legalább kísérletnek jó voltál, hogy az intelligencia és az egó fordítottan arányosak. :)
Most aztán jól megmondtad. 🤣
És te hová tartozol? Mert se nem hülyéskedsz(vagy ha igen, akkor szólj, mikor csiklandozzam meg magam, hogy röhöghessek), okos meg csak a saját szinteden vagy.
Szerintem menj vissza a baloldali témákra. Az ostobázó aljanépnek az a gyűjtőhelye.
Figyelj zaklató úr, miért zaklatsz minket?
Nem idéztek még kihallgatásra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!