Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Feljelenthetek valakit az...

Feljelenthetek valakit az miatt,hogy nem tájékoztatott rendesen és úgy iratott velem szerződést, hogy nem engedte elolvasnom?

Figyelt kérdés
Ingatlan közvetítőről van szó. Nem mondta el teljesen, hogy mennyit kell fizetnem neki és úgy iratott velem alá, hogy el sem olvashattam. Facebook írásaink is ezt igazolják, hogy még utánna sem magyarázta el nekem, hogy mi miért mennyi stb.

jan. 26. 22:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
74%
@10 akkor is, ha mar alairtad, hogy fizetni fogsz?
jan. 26. 23:30
 12/19 anonim ***** válasza:
50%

#23:30

Attól függ, hogy igénybe vetted-e már a szolgáltatást. Ez olyan mintha jegy nélkül buszoznál. Nem fizettél, de használod. Ellenben, ha még nem történt semmi csak szólt, hogy fizess akkor még nem vetted igénybe, tehát jogod van nem fizetni.

De kellenek a körülmények, ez nagyon helyzet függő.

jan. 26. 23:32
 13/19 anonim ***** válasza:
37%

@12 "Ellenben, ha még nem történt semmi"

De, tortent, a kerdezo alairt egy szerzodest.

jan. 26. 23:38
 14/19 anonim ***** válasza:
53%
Az nem számít szolgáltatásnak. Csak, ha a szolgáltató intézkedik. Például, ha már beköltözött valami albérlő aki a közvetítővel szerződött. Az a baj, nem tudjuk hol tart az ügy. Kellenek részletek.
jan. 26. 23:41
 15/19 anonim ***** válasza:

Bontsd fel a szerződést, ne engedd magadat lerázni.

Egyébként meg nyugodj meg, ha nagyon pattognak mondd meg nekik, hogy vigyék perre a dolgot, ott meg elmondod majd ezeket amiket itt leírtál és kész, slussz. Nem fognak perelni, mert pontosan tudják, hogy kutya füle esélyük nem lenne arra, hogy majd később 3-4-5 év időhúzás után ebből egy petákot is láthatnának.

jan. 27. 02:41
 16/19 A kérdező kommentje:

meló helyen a kajánal is úgy van nálunk h fel kell írni egy cetlire a nevedet és h milyen menüt kérsz.

14:20- tól 14:30-ig lehet kifizetni. sem előbb, sem később. borzalmasan sokan vagyunk és 10 perc alatt nem tudunk mind fizetni. aki nem tud fizetni abban a 10 percben másnap kifizettetik vele amit ők dobtak ki. nem akarják megérteni h 10 perc alatt nem tud mindenki egyszerre fizetni és ők is jól tudják. de bizony kifizettetik veled amit kidobnak stb. hiába jelzed h előbb fizetnéd. akkor sem ha 14-re be kell állnod a gépre. 14:20-ra el kell pucolnod onnan h tudj fizetni. a főnökök rendesek, elengednek.

de a konyhások ott hárpiák és nem tesz a cég és a főnökség ez ellen semmit sem.

amúgy az ingatlanos feljelentett becsület sértés miatg egy ügyvédnél, mert facebookon írtam. de csak 6 ember látta, mert azonnal törölték stb. nem vallottam semmi hazúgságot és tudom bizonyítani. az ügyvéd fel sem keresett h valóban igaz vagy sem stb. közérdekű volt ráadásul h mást ne verjen át.

valamint csak lefotózta a nő a kiírást ami kb. csak 15 percig volt fent. linket sem adott az ügynöknek. azért semkeresett fel h igazoljam magamat h valóban én tettem vagy sem. nem igazolhattam h az enyém stb.

máskor is simán ö írhatna a nevemben és feljelenthet és megbírságoltat.

ezt is igazságtalannak találom.

baba kamera hanggal rögzítette h azt mondta h az csak a meghatalmazás és h itt, itt és itt írd alá...aztán a végén közli h amúgy az ő szerződése is benne van h eladja a házat.

jan. 27. 04:51
 17/19 anonim ***** válasza:

Ez nem életszerű, Levike!

Egy meghatalmazáshoz két tanú is kell. Egy oldalból áll.

Egy szerződés meg legalább 2 oldalas, mivel a szerződés tárgyát is tartalmazza.

Ha ingatlant adsz el, megbízási szerződést írsz alá az ingatlanos céggel, meghatalmazod, hogy az ingatlanod eladásában közreműködjön, eljárjon.

Nem stimmel a leírt eset. Vagy van valami bibi a toronyban, vagy kamu.

febr. 1. 04:50
 18/19 anonim ***** válasza:

Ilyen erővel azt is tartalmazhatta volna, hogy az ingatlant neki adtad el, és az árát készpénzben átvetted.

Az ember nem akarja elhinni, hogy vannak még ilyen emberek.

Amúgy egyszerű!

Megírod tértivevényesen, hogy felbontod a szerződést. Ennyi.

febr. 1. 04:56
 19/19 anonim ***** válasza:
[link] Nézd végig! :)
febr. 1. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!