Tanúkihallgatásnál a vallomást nektek sem hagyták rendesen végigolvasni?
Hát remélem többet nekem sem kell menni ilyen helyre.
Akartam átbogarászni, az első oldalon ilyen adatok stb. volt., elkezdtem olvasni és nekiállt forgtani, hogy haladjunk. Az elején mindent felolvasott, hogy mit írt bele. Meg így bele-bele nézegettem, de az volt. Mondjuk lehet 4 óra volt, le akart lépni.
Nem kaphatja ki a kezedből!
Akkor sem, ha “felolvasta”.
Ha siet, rendeljen be mégegyszer, de köteles kivárni, míg elolvasod. Addig nincs aláírás.
Ja, meg azt is mondta, hogy "kötelező minden szavamat leírni és nem is változtathatok rajta". A másik, hogy szerintem ilyen nincs, akár változtathattam volna is rajta, ha nem pont úgy van beleírva, ahogy jónak látom. Vagy akár ki is hagyhattam volna szerintem, ha meggondoltam magam, vagy nem úgy írta bele. Beszélgetett másról is, illetve közben bejöttek mások is, azokkal is beszélt. Meg ilyeneket is kérdezett, ami igazából nem oda tartozik...
Nekem az is fura volt, hogy konkrétan kitépte a kezemből a végén, nem ért rá, még átnézem.
Nagyon szar volt, remélem többet nem lesz ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!