Ezért letartóztathatnának? Lenne belőle rendőrségi ügy?
Eléggé***
Kultúrált***
bocsi elírtam
Lehet.
Elírtad a "nem követ-e valaki"-t és a kulturáltat is.
Ha egy ilyen régi ügy és ez rád még mindig ekkora hatással van, akkor azért te sem vagy százas, és mondhatjuk, hogy a zsák a foltját. Kettőtöknek egy 1500 nm-es lakatlan sziget kellene, nem rendőrség!
Amúgy komolyra fordítva a szót, nyilván rájön, hogy te vagy, és nem a rendőrségre fog menni, hanem lerendezi veled, és valószínűleg nem fog kérdezni. És én azt mondom, hogy te meg is érdemelnéd. Ő beteg, nem tehet róla, hogy olyan amilyen, de te elvileg nem vagy az, te tudod, hogy mi a pálya, mérlegeled is a következményeket. Szóval csak elmérgesíted a helyzetet, aztán parázhatsz még jobban.
Szóval akkor te is nézhetnél mindig körül. Tudod, az ijesztegetés, fenyegetés nem gyógyítja, hanem súlyosbítja az állapotát, és ha súlyosabb az állapota, akkor bizony te is jobban félhetsz. Szerintem legyen neked elég, hogy ő folyamatosan kapja az élettől a fost. Te meg csak figyelemhiányos vagy, és társalkodónőnek nézed a pszichológust.
Te se vagy piskóta, hogy évek múlva is dédelgeted a “rémálmaidat”.
Amit te akarsz, az egy beteg ember zaklatása, provokálod, aztán lecsapsz rá= bűncselekmény.
ma 03:35
Ja... :D A gyerek úgy megrángathatta a kerítést, hogy az olyan traumát okozott a srácnak, hogy azóta is incellé vált. :D
"Jó lenne poénból ráijeszteni kicsit."
Ez beteges, nem poénos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!