Mikortól számít zaklatásnak?
Ma este engem 5 alkalommal hívtak fel ismeretlen számról.
Mikortól minősül zaklatásnak?
www.google.hu —-> Btk —> Zaklatás
Elolvasod a zaklatás tényállását.
“ (1) Aki abból a célból, hogy mást megfélemlítsen, v. más magánéletébe, ill. mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon,őt rendszeresen/tartósan háborgatja,ha súlyosabb bcs. nem valósul meg,vétség:1 év”
Két kérdés merül fel.
Ötször hívtak, de miért? Nem mindegy miért hívtak fel. Engem is hívott a főnök egyik nap kilenc alkalommal, mégsem zaklatás. Te tudod miért hívtak.
Másik kérdés, hogy egy napom történt öt alkalom az rendszeres vagy tartósnak számít-e.
Egyébként saját vélemény. Melyik az egyszerűbb?
1 perc alatt letiltani a francba vagy feljelenteni, és hónapokig ezzel foglalkozni?
"Egyébként saját vélemény. Melyik az egyszerűbb?
1 perc alatt letiltani a francba vagy feljelenteni, és hónapokig ezzel foglalkozni?"
Tökéletes válasz, ment a zöld neked.
Lovászi Noémi!
Téged nem zaklat senki sem... ha nem jelentgetnél folyton ezzel a rendőrségnél, akkor le se xarnálak!
Nálad vannak sokkal érdekesebb dolgok is a világon!
Üdv:
A szegedi zaklató
ma:11:22
Hallod Kr...án, vagy csökkentsd a gyógyszeradagod, vagy növeld, de ez így jelenleg nem jó.
11:33
Inkább Te állítsd a gyógyszeradagod vagy ha nem megy, keresd fel az orvosod!
Nem tudom letiltani, mivel rejtett számról telefonáltak!
Igen, a kérdésben ismeretlent írtam, elnézést kérek a felületes megfogalmazásért, de fáradt voltam.
Az utolsó két alkalommal amikor hívott, már aludtam, utána pedig már nem bírtam visszafeküdni, konkrétan 1 óra után sikerült álomba szenderülnöm, a mobilt repülőgép üzemmódba kapcsoltam, persze ennek eredményeképpen senki nem ért el engem, pedig kivételesen fontos lett volna.
Hulla fáradt vagyok, fáj a fejem valami idióta miatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!