Miért nem tesz semmit a rendőrség a cigánybűnözès ellen?
Rengeteg eset van a fővárosban és vidéken, ahol roma családok terrorizáljàk a tisztességes magyar családokat.
Megfenyegetik és elveszik az ingò és ingatlanokat a magyar családoktòl.
A rendőrség a feljelentések után sem
cselekszik.
De ha meg a saját kezébe vennè a sértett az ügyet,mert a rendőrség nem intézkedik, akkor mèg ő
kerülne bajba a hatòsâggal
szemben.
A magyarok között is akad bőven rossz ember, de amit a cigányok művelnek a magyarokkal, az már maffia szinten működik.
A témába vágó érdekesség a Godfather című filmből:
Egy jó ügyvéddel többet lophatsz, mint száz fegyveressel.
Amíg az euban vagyunk és nincs 2/3 mi hazánk kormány addig semmi változás se lesz
Szóval aki változást akar 26-ba a mi hazánkra szavazzon
Mi Hazánk = Fidesz
Jaja, szavazz rájuk 🙄
Ti mindd primitívek vagytok.
Kuncze jelentette ki a cigánybűnözésről ( öregezés, kifosztás, lakásmaffia), hogy megélhetési bűnözés.
Kvázi= azért verte agyon Mari nénit az 500,- forintjáért, mert éhes volt. Ja!
Munka nem volt, ha volt, akkor sem ment. Járt nekik a segély, amit eljátszott a játékgépeken, meg sec perc alatt elivott.
Ment a község öregjeit kifosztani, agyonverni, leszúrni.
Akkor szerinted Magyarországon nincs cigánybűnözès?
Van egy börtönőr ismerősöm, aki megerősìti, hogy több a cigány a magyar börtönökben, mint bármilyen más nemzetìsegű.
A magyar média mélyen hallgat arról, hogy a bűncselekmények zömét igen is cigányok követik el.
Nem a magyar öli meg az idős , egyedül èlő nyugdíjast pár tìzeter forintért.
Nem a magyarra jellemző az uzsorás kifejezés.
Nem a magyar az, aki tele van arany ékszerekkel és luxus BMW és Mercedes autókkal villog és szebbnél-szebb házakban èl.
A magyar hiába dolgozik tisztességesen, mégsem èl olyan luxusban, mint sok cigány család, akik munkahelyet sohasem láttak.
A magyar családok többsége hitelből èpìtkezik vagy vásárol ingatlant és 20-30 évig fizetik vissza a banknak a hitelt.
A gazdag cigány családoknak semmi hitelük nincs, nem dolgoznak, mégis luxusban
élnek.
Tehát nem a pocakos, kopasz, 40-50-es korosztály dumája a cigànybűbőnözès.
Az,hogy te hallani sem akarsz a Magyarországi cigánybűnözés valòságáròl,arról inkább nem fejtem ki a vèlemènyem.
18# egyetlen normális ellenérvet sem írtál, csak "külsősként" megjegyzem.
"2003ból olvasnám", és hogy megvádolod a kérdezőt hogy nem járt életében vidéken, és egy panelban éli mindennapjait, ez a legalja.
Rosszindulatú és ostoba "érvelés". Valószínűleg a kérdező jóval világosabban látja a dolgokat mint te.
Persze, nem tudhattad, ezért is született meg a véleményed arról, hogy biztosan egy nagyvárosi panelban olvasom a rèmtörténeteket.
Hát nem így van.
Egy (akkor még Pest-Megyei településen laktam) rengeteg cigány család élt körülőttünk és láttam, tapasztaltam dolgokat, amik máig nem változtak.
Sok velem egykorù csòrò cigány srác lett milliomos
úgy, hogy egyik sem dolgozik semmit és jó ha elvègeztèk a 8 általános iskolát.
Amíg nekem 20 évesen csak egy Simson motorom volt, a szintén 20-22 éves cigány srácok meg már kocka ladákkal jártak.
Amikor sikerült megvennem az első autóm 25 évesen ami egy Trabant volt, addigra már a velem egykorù cigányok Mercedes autókkal jártak.
Amikor 30 évesen banki hitelből èpìtkeztem addig a szintèn velem egykorù cigányok mindenféle banki hitel nèlkül 200 nm-es győnyörű házat èpìtettek maguknak.
Sőt, a megszületett gyermeküknek már felèpìtettèk páran a hatalmas házat, szintén hitel nèlkül.
Én nem irigylek senkitől semmit, de ami luxus életet a cigányok élnek, egy átlagos fizetésből nem lehet megteremteni és főleg úgy nem, hogy egyik sem dolgozik semmit.
Tehát igen is létezik a cigánybűnözès.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!