Ha a helyszini birsággal nem értek egyet miért nincs lehetőség jogorvoslatra?
Itt meghallgathatjuk a te elmondásod, felesleges ezt fejtegetni. A másik fél nyilván tök mást állítana és talán egyik történet se fedné a valóságot. Ezen kár is vitatkozni. Te ezt mondod oké. Úgysem fogunk tudni okosat mondani mert a te sztoridban te vagy a sértett blabla. Érdemben ehhez hozzáfűzni úgysem tudunk, max találgatni.
De már ne is haragudj, hány éves vagy?
Engem anno arra neveltek, semmit nem írunk alá csak ha elolvastuk és egyetértünk azzal ami benne van. Se rendőr, se ügyvéd, se bíró de még a saját testvéremnek se. Aláírom, miután elolvastam és tudomásul vettem mi szerepel benne.
Bírságoltak már meg rendőrök. 100%ban igaza volt, ettől függetlenül megkértem aláírás előtt had olvassam el. Lerakta elém, mondta hol, mi található és amit nem tudtam egyértelműen kiolvasni, felolvasta. Majd mivel az volt benne ami történt aláírtam.
Szó szerint ez áll ott, félkövérrel ahol alá kell írnod:
“A túloldali tájékoztatót elolvasva és megértve elismerem a fenti cselekmény elkövetését és azt, hogy ezzel szabálysértést valósítottam meg.
A bírság megfizetését vállalom.”
Te ezt a saját aláírásoddal elismerted, elfogadtad, beismerted. Mit szeretnél ezek után fellebbezni? Ezért nincs helye fellebezésnek. A rendőr veled szemben lefolytatta az eljárást, szankcionált amit te elismertél, aláírtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!