Ha a helyszini birsággal nem értek egyet miért nincs lehetőség jogorvoslatra?
“ nem kaptam meg” de. De megkaptad.
“ de magyarázd már el mit kelett volna amúgy tennem amikor kést fog vesz elő ne érezzem magam veszélyeztetve ne védjem meg magam?”
1. Ha valaki kést húz elő el kell futni. Minden létező harcművész azt tanítja, hogyha kés van ellened azonnal fuss. Ezt profi harcművészek állítják, nem én.
2. Mit vársz? Semmit nem tudok az esetről. Te azt állítod, hogy beakartak törni hozzád és megakartak késelni.
Ahhoz, hogy enne érdemben dönteni lehet ez semmi.
Valami oka van, hogy a rendőrök semmilyen betörést és semmilyen késelést nem láttak ebbe a helyzetbe.
Valami oka biztos van és azt az okot ők tudják én pedig nem. Nem is fogom tudni, ezért lehetetlen érdemben reagálni erre.
Ez a sztori ott vérzik, hogy ez bűncselekmény ami nem áll meg egy helyszíni bírságnál!
Ilyen esetben előállítás van, van mikor őrizetbe vétel is illetve több hónapon/éven át tartó rendőrségi meg bírósági eljárás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!