Magyarországon miért nem erősíti meg a kormány a nagyobb városi templomok, karácsonyi vásároknál a rendőrséget?Mi ennek az oka?
2023. dec. 25. 20:08
1/18 anonim válasza:
Azért, mert se Szlovákiában, se Magyarországon nincs ilyen jellegű terrorveszély. Mivel az iszlám jelenléte ezekben az országokban ki se mutatható, ebből adódóan az iszlamista szélsőéges szervezetek sem vannak jelen.
2/18 anonim válasza:
Magyarországon azért, mert az összes bűnöző a kormánynak dolgozik.
3/18 anonim válasza:
Mer itthon robbantani se kell összedől magától is.
4/18 anonim válasza:
Érdekes én pár éve láttam a karácsonyi vásároknál Pesten valamiféle harckocsikat, TEK feliratú betontömböket.
5/18 Sulek Péter válasza:
Én voltam a nyíregyházi és a debreceni vásárban is, volt mindkét helyen 4-6 renbdőr, az pont elég fenntartani a rendet, ha valami komolyabb terrortámadás lenne, arról értesülnének, biztosan komolyabb intézkedések lennének, de ilyen nem volt.
6/18 anonim válasza:
Megerősítették a karácsonyi vásárokban a rendőri jelenlétet, csak te nem látod.
Még a tévében is volt reklámként, hogy civil ruhás nyomozók figyelik a karácsonyi vásárokat - ahogy minden évben teszik.
Nem az a hatékony ha egyenruhásokat tesznek ki többet, hogy látható legyen a rendőrség, hanem ha úgy végzik a munkájukat hogy nem lehet őket egyből kiszúrni, hogy zsaruk.
7/18 anonim válasza:
Az, hogy nem látszik az utcai jelenlét, még nem jelenti azt, hogy nincs.
8/18 anonim válasza:
Mert nincs pénz a rendőrök túlóráit fizetni, hiszen eltapsolták Lölő karácsonyi buliján és még ezer más helyen.
9/18 anonim válasza:
Mert a rendes szolgálatot sem tudják legtöbbször kiadni, annyira nincs rendőr.
10/18 anonim válasza:
"Állítólagos támadás előkészületei". Tegnap este előkészültem egy állítólagos koitálásra Scarlett Johansonnal, de nem jött el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!