Miért írják sokan Facebook-on, hogy Magyarországon "bezzeg a nép meg éhezik" és stb.?
"Most karácsony előtt voltunk multiknál, mindenki tele kosárral jött ki plusz még parkolóhely is alig volt"
Tehát kb. 10 ezer embert kiszolgálni képes multik megteltek egy 10 milliós országban? Aztabetyármindenit, megint mint valami óvodás...
"Magyarország nagyobbik százaléka túlsúllyal küzd."
Az egyébként ne zavarjon, hogy egészségtelen életmód miatt, mivel egészségtelenül étkezni olcsóbb, vagyis ez akkor lehet, ha a szegénység nagyobb, mint más országban.
2, én ezt igy nem merném kategórikusan kijelenteni, mármint, hogy nincs éhezés.
Különben nem állnának kigyózó sorok minden egyes alkalommal mindegyik ételosztásnál az országban.
Sajnos a KSH egy politikai kiszolgáló egységgé siványodott, semennyire sem a valóságot tükrözi.
Mi mindig hosszabb időre vásárolunk, de van amit hetente szoktunk venni.
Annyit nem költöttünk ételre, mint mások, az átlag kategóriában maradtunk. Fára és egy olcsóbb kanapéra több pénz ment el. Fűteni és aludni is kell, na.
Plusz én javarészt kondis dolgokra, vagy húsra és zöldségre költök, de a napi csirkén kívül nem nagyon veszünk mást, ritka.
Nálunk hal lesz az ünnepekkor és krumpli saláta, amihez minden van itthon mindig, kivéve tejföl. Plusz lesz oroszcékla saláta is, de ahhoz csak egy kiló cékla kell majd, mert diót venni kellett a bejglikhez is.
Úgy összességében nem fogunk sokat enni, megbeszéltük hogy halszelet lesz roston sütve, vami haza, vagy egy kisebb lazacot fogok tisztítva megsütni.
Vicces, 6-os válaszomban az egészséges étkezésről beszélek és le vagyok pontozva. 🤷🏻♀️
Csak hoztam egy ellenpéldát, de ide tényleg kár írni, folyamatosan megy a lepontozás.. 😪
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!